Ми у Facebook
30.05.2016, 18:20

Ласкаво просимо до Ломбарду “Діамантовий дім»!

«Діамантовий Дім» - одна з провідних національних мереж ломбардів України. Перше відділення було створено ще в 2004 році. За цей час підприємство пройшло довгий шлях становлення: від одного ломбардного відділення до розгалуженої мережі представництв у всіх регіонах України.
За свою 12-річну історію, послугами Ломбарду «Діамантовий Дім» скористалися понад 1 млн. людей, а на частку компанії припадає 15% від загального заставного кредитування в Україні. Крім того, Ломбард «Діамантовий Дім» є членом Всеукраїнської асоціації ломбардів і міжнародної асоціації National Pawnbrokers Association.

Дотримуючись всіх домовленостей, в Ломбарді «Діамантовий Дім» відповідають за якість своєї роботи. Відповідальне ставлення працівників Ломбарду до своєї роботи, дозволяє клієнтам відчути всі переваги від користування послугами “Діамантового Дому”. Виконуючи умови чинного законодавства, Ломбард вносить значний внесок в економіку нашої країни. Головний принцип роботи “Діамантового Дому” - цінувати бажання пізнавати нове і прагнути до самовдосконалення. Компанія постійно розвиває нові відділення, розширюючи охоплення мережі. Тепер навіть у невеликих обласних та адміністративних центрах можна знайти ломбардні відділення. При цьому, вони зручно розташовані, працюють без вихідних за комфортним графіком.

Як один з лідерів ринку заставного кредитування фізичних осіб, «Діамантовий Дім» прагне постійно розширювати можливості клієнтів, впроваджуючи в роботу інноваційні технології. Так, компанія запускає сервіс дистанційної оплати відсотків - через велику термінальну мережу «24 Нон-Стоп», а також безпосередньо через сайт за допомогою банківської платіжної картки. А ще Ломбард «Діамантовий Дім» удосконалює сервіс, розширюючи лінійку прийнятих застав: крім традиційних дорогоцінних металів, каменів і різноманітної побутової, будівельної та офісної техніки, тепер можна отримати кредит під заставу годинників, автомобілів, нерухомості.

Одночасно з впровадженням нових послуг, «Діамантовий Дім» оновлює і самі офіси. Враховуючи потреби клієнтів, компанія продовжує час роботи відділень та розвиває нові формати ломбардів з додатковими касовими вікнами.

Ломбард «Діамантовий Дім» усвідомлює важливість участі великого бізнесу в житті суспільства і вирішенні соціальних проблем, тому ми з турботою ставимося до наших клієнтів і намагаємося внести позитивний внесок у розвиток суспільства.








На правах реклами