Ми у Facebook
02.06.2016, 10:40

На Рівненщині почали більше виготовляти печива та м'яса

Як повідомили в Департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА, у порівнянні з минулим роком, харчовим підприємствам Рівненщини з початку 2016 року вдалося суттєво наростити виробництво.
Так, інтенсивний приріст – у 2,6 рази – спостерігається на ринку солодкого печива. Також на чверть збільшився випуск здобних виробів.

Наростили виробництво і у м'ясо-молочній галузі. Так, на 89% збільшено випуск м'яса ВРХ, на 76% - молока, на 31% – масла.

Рівняни обурюються звичкою покупців "лапати продукти"

Також на третину більше стали виробляти консервованих овочів. 48-відсоткове зростання демонструє ринок фруктових джемів та пюре.

Загалом, обсяги виробництва продукції у 2016 році збільшили ПАТ «Дубномолоко», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ПП «Віліс», ПАТ «Родина», ТОВ «Терлич», ТОВ «Хлібодар», ПАТ «Поліссяхліб» та інші.

В Україні торгують дешевим маслом з Нової Зеландії

Підприємства харчової промисловості Рівненської області реалізовують свою продукцію не тільки на ринку України. Продукція експортується також до країн Європи, Азії та Африки.





На правах реклами