Ми у Facebook
31.05.2016, 14:20

Новинки для чоловіків від Саsio

Продовжуємо ознайомлюватися з новим надходженням від японського бренду Саsio. Сьогодні під нашим прицілом лінійка Casio MW-240. Нові чоловічі моделі за привабливою ціною, з різними кольоровими рішеннями циферблата і просто в хорошому і якісному виконанні.
Годинники виконані в шести варіантах, а це означає, що можна їх комбінувати і підбирати під будь-який стиль одягу. У всіх моделях кварцовий механізм і стрілочна індикація. У трьох нових моделях присутні додаткові мітки 24-х годинного формату часу. У Casio MW-240 водозахист корпусу в 5 бар, що дозволить не боятися потрапити під дощ, і не знімати годинник з зап`ястка під час миття рук. На ходиках практичний полімерний ремінець чорного кольору, тип застібки – пряжка.

Все що треба знати про водонепроникні годинники

Модель Casio MW-240-2BVDF гарно буде виглядати під джинси і будь-які речі, де присутній синій колір. Цей наручний аксесуар доповнить, як і повсякденний вільний стиль, так і «вихідний» у тон з сорочкою.



Casio MW-240-3BVDF так само, як і попередня модель - універсальна. Циферблат зеленого кольору буде добре поєднуватися з модним зараз Military і Casual одягом.

Кишенькові годинники



Ще одна новинка Casio MW-240-4BVDF. Модель має чорний циферблат і яскраві помаранчеві цифри. Завдяки цьому кольоровому рішенню, читабельність часу на темному фоні збільшується. Схожі Casio MW-240-1B2VDF мають майже такий же циферблат, але арабські цифри – жовті.



Якщо ви звикли до більш традиційних відтінків, то вас цілком зацікавлять Casio MW-240-1BVDF і MW-240-7BVDF. Ходики в практичних чорно-білих відтінках, підійдуть, так би мовити, під все. Дані представники цієї лінійки не мають додаткових міток 24-х годинного формату часу. Хоча, це нітрохи не псує їх зовнішній вигляд, а навіть навпаки, робить їх більш класичними і стриманими аксесуарами.



Швейцарські годинники для поціновувачів класичного стилю



За матеріалами http://www.watch4you.com.ua/new-items-for-men-from-casio.html





На правах реклами