Ми у Facebook
31.05.2016, 18:30

Вийшов перший випуск дитячого журналу "Маленькі рівняни"

Ось і нарешті ми дочекалися цієї довгоочікуваної події - вийшов перший номер рівненського дитячого глянцевого журналу "Маленькі рівняни".
Ми так довго цього чекали і нарешті наша мрія стала реальністю! Надзвичайно приємно, що зараз ви, наші любі читачі, маєте можливість тримати в руках рівненський дитячий глянцевий журнал “Маленькі рівняни” від творчого колективу “ОГО” та журналу “ВІТАЄМО!”.

Якщо згадати з чого все почалося, то одного разу просто самі ж читачі наших видань підказали, що Рівному дуже потрібний дитячий журнальчик, де було б багато усміхнених діток, поради для батьків та цікава інформація про та для дітей. Час минав, а ідея і далі не втілювалася в життя, але, не дарма кажуть, що на все воля Божа. Саме тому цей журнальчик народився саме зараз, саме тоді, коли він так потрібен - до Дня захисту дітей у 2016 році!

1 червня відбудеться презентація першого випуску журналу "Маленькі рівняни"

Бажаємо нашим маленьким читачам побільше щасливих моментів у житті, їх батькам постійної втіхи від діток, а тим, хто тільки мріє про діток — найшвидшого втілення цієї благої мрії у життя.

Приємного читання і пам'ятайте, що залишатися у серці дитиною — це справді прекрасно!


Придбати журнал "Маленькі рівняни" можна в кіосках ОГОпрес та у редакції ОГО - за адресою: м. Рівне, вулиця Шкільна, 2.






На правах реклами