Ми у Facebook
01.06.2016, 11:00

У Рівному пройшов Чемпіонат області з легкої атлетики серед спортсменів «Інваспорту»

На стадіоні «Авангард» відбувся Чемпіонат Рівненської області з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами слуху, вадами зору та вадами розумового та фізичного розвитку. Змагання проходили у Рівному з 28 по 29 травня.
На урочистому відкритті змагань з вітальним словом виступили: заступник начальника регіонального центру «Інваспорт» - Демчук А.О., директор КЗ «РОДЮСШІ» - Левчик С.С., головний суддя – Трофимчук М.В. Також було вручено посвідчення майстра спорту України з легкої атлетики для Романа Новака.

У змаганнях взяли участь команди з Зарічненського, Костопільського, Радивилівського, Здолбунівського, Млинівського, Острозького, Сарненського, Рівненського районів та міста Рівне. У складі всіх команд нараховувався 51 учасник.

Змагання проводились в особистому заліку, окремо по класам та по нозологіям, серед чоловіків та жінок.

За результатами змагань спортсмени завоювали такі місця – переглянути повний список.



В даному чемпіонаті відзначився - Роман Новак (УОРА, клас F-44), який штовхнув ядро вагою 6 кг. на відстань 14 м 17 см. Цей результат перевищує норматив майстра спорту України.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному відбувся відкритий чемпіонат області з пауерліфтингу

Рівненська збірна стала кращою на чемпіонаті України з пауерліфтингу

Також в стрибках у довжину з розбігу - Оксана Холод (ВРФР) з результатом 4 м 42 м підтвердила норматив кандидата в майстри спорту України.

Високий результат показав з бігу Валентин Бондарчук (вади зору) на 100 метрів з результатом 11,8 сек та на 200 м з результатом 24,2 сек і виконав норматив першого спортивного розряду та в стрибках у довжину з розбігу (5 м. 78 см.).

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ