Ми у Facebook
01.06.2016, 15:00

У Рівному розіграють Кубок ОГО з міні-футболу 2016

У найближчу суботу, 4 червня, розпочнеться традиційний Кубок ОГО з міні-футболу. Поєдинки цього турніру відбуватимуться на штучному майданчику Гуманітарної гімназії (колишня ЗОШ №7).
Організаційна нарада пройде вже четвер, 2 червня. Початок запланований на 17:00. Представників команд запрошують навідатися у приміщенні Видавничого Дому «ОГО», що на вулиці Шкільна, 2.

Як відзначив голова міської федерації футболу Валерій Гладков, очікується, що участь у традиційному Кубку візьмуть як «старожили», так і новачки. Наразі свою участь у турнірі підтвердили команди «Комфорт-Сервіс», «Рівне-112», «Рівнегаз», ОГО, УПСК, «Простір», «Дубок», «Рівнеоблводоканал», «Медик», «Тріумф», «Штанга» і ВАО КООП.

За всю багаторічну історію подібних змагань матчі лише вдруге відбуватимуться під відкритим небом на штучному покритті. У 2013 році Кубок ОГО пройшов на майданчику у ДЮСШ №4 і тоді переможцем турніру став «Рівнегаз», який у фінальному матчі переграв клуб «Славія-Рівне-112» із рахунком 3:0.

Нагадаємо, що у заключній грі Кубка «Бізнес-ліги ОГО» сезону 2015 року в напруженій боротьбі «Славія» зуміла мінімально переграти «Комфорт-Сервіс» та вперше у своїй історії завоювати цей почесний трофей.

Після завершення турніру Валерій Гладков, голова РМФФ та Віталій Голубєв, головний редактор Видавничого дому «ОГО», відзначили кращі команди турніру кубками, дипломами та призами.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Кубка ОГО буде новий володар

«Славія» обіграла «Комфорт-Сервіс» у фіналі Кубка ОГО 2015

Відеофрагменти фінального поєдинку.



ФК «Славія» - володар Кубка ОГО 2015








На правах реклами