Ми у Facebook
02.06.2016, 11:00

Вклад у майбутнє: 100 талановитих дітей Костопільщини отримали премії від ТОВ «Свиспан Лімітед»

26 травня у Костополі відбулась найочікуваніша подія цього шкільного року. ХVІІІ районний зліт «Творча обдарованість» , що проходив у культурно-дозвіллєвому центрі «ДБК», зібрав під одним дахом талановиту та творчу молодь Костопільщини.
А це понад 100 учнів - переможців та призерів Всеукраїнських олімпіад, конкурсів та змагань. Традиційно тринадцятий рік поспіль захід проходить за підтримки незмінного мецената – підприємства ТОВ «Свиспан Лімітед», який виділив на відзначення обдарованих дітей понад 50 тисяч гривень.

Деревообробне підприємство Рівненщини "Свиспан Лімітед" відзначає свій 13-й день народження

Урочиста червона доріжка, оплески шанувальників, фотосесії, інтерв'ю та відзнаки – все це чекало на переможців та призерів Всеукраїнських олімпіад із навчальних дисциплін, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, Міжнародних і Всеукраїнських конкурсів, змагань і турнірів. Всі вони - яскраві та неординарні, талановиті учні – щиро радіють своїм досягненням, але відмічають що цьому передувало наполегливе та тривале навчання.

ТОВ «Свиспан Лімітед» взяло участь у міській акції «Посади дерево»





- Мене сьогодні відзначали за успішну участь у всеукраїнському конкурсі юних хіміків і олімпіаду з англійською мови, - розповідає учениця Костопільської ЗОШК І-ІІІ ст №6 Дарія Дячок. - Хімія мені близька по натурі, я вже навіть визначилась, що у майбутньому хочу бути експертом-криміналістом.



Урочисту церемонію нагородження відкрив депутат Верховної Ради України Сергій Євтушок, який зазначив: «Я з великим задоволенням відвідую заходи, у яких беруть участь діти, учні – наше підростаюче покоління. Бо майбутнє нашої держави будуть розбудовувати саме вони. Сьогодні наше завдання полягає у тому, аби зробити так, щоб наші школярі були найкращими в Україні та Світі."



Цьогоріч у номінації «Найкращий учень» перемогла учениця 9 класу Костопільської ЗОШК І-ІІІ ст. №5 Анастасія Павлюк, «Вчителем нового покоління» – став педагог-тренер ДЮСШ «Олімпієць» Дмитро Артюх. Традиційний символ заходу – «Мудра сова» знову залишився у Костопільській ЗОШК І-ІІІ ст. №6.



Місцеве деревообробне підприємство ТОВ «Свиспан Лімітед» виступаючи головним спонсором творчого заходу надало 126 грошових премій учасникам зльоту. Директор підприємства Юлія Федишин зазначила: «Ми з радістю долучаємось до такого заходу, адже щороку він об’єднує розумних, творчих та обдарованих дітей. А діти – це наш найцінніший скарб та надія нашої держави. Тому вклад у розвиток талановитої молоді - це найкраща інвестиція у майбутнє»



Начальник відділу освіти Наталія Беляновська відмітила, що за рейтинговими показниками успішності Костопільський район вже другий рік поспіль посідає ІІ та ІІІ місця: «Мені дуже приємно, що серед наших дітей є й п’ятеро учнів, які удостоєні премії голови Рівненської обласної державної адміністрації - це Анастасія Павлюк, Олександра Очеретяна, Яна Шатунькова, Юлія Бойчук, Олександра Сіницина».



Окрім того, за високі здобутки, наполегливу працю та професіоналізм 69 педагогів району було відзначено подяками, грамотами та грошовими преміями від районного відділу освіти.



До привітань інтелектуальної еліти району долучилися поважні гості та меценати: голова Костопільської районної державної адміністрації Олександр Середа, голова Костопільської районної ради Сергій Ткачук, перший заступник голови міської ради Андрій Ткачук, заступник голови райдержадміністрації Оксана Кіптель.



Атмосферу свята створили всі присутні. Аудиторія щиро дякувала і аплодувала, а серце в кожного тріпотіло, бо було пройняте силою та щирістю позитивних емоцій, які панували на заході.



Підприємство «Свиспан Лімітед» отримало нагороду за якість







На правах реклами