Ми у Facebook
03.06.2016, 10:20

На Рівненщині відбудеться спартакіада журналістів

Її проведуть у вихідні 11-12 червня.
Спартакіада відбудеться на базі спортивно-оздоровчого табору «Олімпієць» у с. Хрінники Демидівського району. Заїзд учасників змагань 10 червня до 21 год. та 11 червня до 10 год. Офіційне відкриття спартакіади та початок змагань 11 червня о 12.00 год.

Відпочинок у селі на Рівненщині: де і за скільки


До програми Спартакіади включені змагання з:

шахів та шашок – чоловіки та жінки;
рукоборства (армспорту) – чоловіки та жінки;
гирьового спорту – чоловіки;
тенісу настільного – чоловіки та жінки;
дартсу – чоловіки та жінки;
перетягування линви – незалежно від статі;
бадмінтону - чоловіки та жінки (змагання не входять до загально-командного заліку).



До участі у змаганнях допускаються працівники ЗМІ Рівненської області. Склад команди – 5 осіб (дозволяється формування збірних команд з декількох ЗМІ), які забезпечуються проживанням. У випадку, якщо редакційний колектив не має змоги укомплектувати всю команду з числа штатних працівників, то можна залучати до участі в змаганнях своїх позаштатних кореспондентів (при наявності редакційного або журналістського посвідчення).



Витрати на проїзд, харчування і проживання суддівської колегії та членів оргкомітету та витрати з підготовки і проведення змагань - за рахунок обкому профспілки працівників культури. Витрати на проживання учасників змагань складають 50 грн. за 1 добу з кожного учасника команди. Кошти сплачуються при поселенні. За членів профспілки оплату здійснює обласна організація профспілки працівників культури.

Дівчинку з Рівненщини, батьки якої позбавлені батьківських прав, рятують від раку мозку

Організований виїзд автобусом з Рівного на базу СОТ «Олімпієць» - 11 червня о 8.00 год. від обласної організації НСЖУ за адресою: м. Рівне, вул. С.Петлюри, 1.

У суботу рівнян запрошують на святкування виходу футбольного клубу "Верес" до Першої ліги


Для участі у Спартакіаді потрібно подати заявку в обласну організацію Національної спілки журналістів України за тел.: (0362) 45-17-67 або 26-17-81, електронною поштою: nsju_rivne@ukr.net.

Більше інформації на сайті обласної організації НСЖУ

Фото з журналістської спартакіади-2015 у Хрінниках - з сайту http://uju.rv.ua/





На правах реклами