Ми у Facebook
03.06.2016, 12:40

На Рівненщині молодики жорстоко побили пенсіонерку

Двоє раніше судимих молодиків навідалися до 78-річної жительки села Голишів Рівненського району. Пенсіонерку розбійники побили та відібрали два золотих вироби та мобільний телефон. Їх затримали у Луцьку.

51-річний мешканець Голишева близько шостої ранку вийшов на подвір’я поратися по господарству, коли почув, що із будинку його сусідки лунає стогін. Пенсіонерка проживала у будинку сама, тож чоловік одразу кинувся на допомогу. Побачивши її із численними травмами на підлозі, одразу викликав швидку медичну допомогу. Лікарі із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та множинними забоями обличчя госпіталізували пенсіонерку до реанімаційного відділення Клеванської центральної районної лікарні. Наразі медики повідомляють, що стан її важкий, але стабільний.

Встановлено, що близько другої ночі двоє чоловіків, прикриваючи свої обличчя футболками, вибили двері до будинку самотньої пенсіонерки. Зловмисники скинули з ліжка сплячу господиню, та б'ючи руками і ногами, почали вимагати гроші. Оскільки жодних заощаджень у пенсіонерки не було, невідомі викрали золотий ланцюжок з хрестиком та мобільний телефон.

Скандальні дві тонни бурштину, що вилучили у Рівному, підуть в дохід державі

Поліцейські одразу встановили та затримали зловмисників у розважальному закладі Луцька. Ними виявилися 24-річний житель села Застав’я та 30-річний – із села Голишів.

Поліцейські з’ясували, що молодший із них раніше судимий за крадіжки, грабіж і вийшов на волю у квітні 2013 року, тому перебував на обліку у поліції як особа, що формально підпадає під дію адміністративного нагляду. Старший відбував покарання за вбивство з необережності та звільнився із місця позбавлення волі у серпні 2012 року.


На Рівненщині вилучили майже 200 кг бурштину (+ФОТО)




Однак тепер за черговий злочин вони можуть отримати до дванадцяти років за ґратами.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП
в Рівненській області





На правах реклами