Ми у Facebook
03.06.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 4 червня

Чого чекати знакам зодіаку у любовних стосунках?
ОВЕН. Зробіть невелику паузу, змініть обстановку і коло спілкування, відпочиньте. Кохання і секс від вас нікуди не втечуть.

ТЕЛЕЦЬ. Життя і його радощі відкриються для вас з несподіваного боку. Розслабтесь удвох, насолодіться близькістю коханої людини!

БЛИЗНЮКИ. Непереборне бажання кардинальних змін не тільки загострить почуття, а й породить конфліктні ситуації.

РАК. Час готуватися до нових щасливих миттєвостей кохання. Почніть із себе, виспіться, відпочиньте, відкиньте погані спогади, займіться своїм іміджем, зачіскою, одягом...

ЛЕВ. Зірки обіцяють перемоги майже всюди, де з'явитесь ви. Шкода, що неможливо бути одночасно в ліжку з коханою/коханим і на престижному науковому форумі...

ДІВА. Приділіть сьогодні більше уваги дому та родині — останнім часом ви більше думаєте про своє особисте щастя, ніж про близьких людей, батьків, дітей.

ТЕРЕЗИ. Особисте життя на підйомі, емоції в якісь миті зашкалюють. Про всяк випадок будьте обачні, не піддавайтесь ілюзіям і провокаціям.

СКОРПІОН. Якщо невпевнені у власних силах та можливостях і маєте сумніви у спільному майбутньому — женіть від себе погані думки! У вас все нормально!

СТРІЛЕЦЬ. Не шукайте пригод на свою голову, щоб, бува, не вляпатись в якусь історію...

КОЗЕРІГ. Менше ображайтесь на всіх, будьте простіші й милосердніші - і тоді до вас потягнуться люди.

ВОДОЛІЙ. Якщо опинитесь перед вибором: що поставити на перше місце: кохання чи кар'єру — обирайте поки що кар'єру. Близький друг зрозуміє і підтримає, якщо справді бажає вам щастя.

РИБИ. Проведіть вихідні удвох з коханою людиною, є можливість помиритися, якщо посварилися, чи освіжити давні почуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 3 червня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ