Ми у Facebook
03.06.2016, 23:00

У Гощі побудують додатковий корпус для дитячого садочка

Для дитячого садка «Малятко» у Гощі буде побудований новий корпус. Нова будівля дозволить дошкільному закладу збільшити кількість місць для дітей майже вдвічі. Про це повідомив голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків та депутат Рівненської обласної ради Юрій Благодир.
«Минулого тижня був з робочою поїздкою в Гощі і зокрема відвідав дитячий садок. Там як раз був останній дзвоник. Нова будівля для садка дійсно необхідна – зараз в приміщенні, розрахованому на 120 дітей, навчається більше 200» - відмітив депутат.

Новий корпус дитячого садочка дозволить значно збільшити кількість місць для дітей в дошкільному закладі та значно наблизить його до закріпленої норми в 20 учнів в групі. Поки що цей норматив значно перебільшений.

Задля розширення дитячого садка вже виконуються всі необхідні процедури. Розроблений план, проведений тендер та акумулюються кошти. Так, в обласному бюджеті передбачено 750 тис. грн., в селищному – 500 тис. грн. Ще 2,2 млн. грн. можуть бути отримані через урядову субвенцію на соціально-економічний розвиток окремих територій, яку активно лобіює народний депутат Юрій Вознюк.

«Ще потрібно віднаходити додатковий ресурс, щоб повністю ввести новий корпус в експлуатацію, але у нас є ключова мета до кінця року – почати та закінчити будівництво нового приміщення для садка. Дорогу осилить тільки той, хто нею йде і зараз для цього існують всі умови і ми їх обов’язково маємо використати» - підсумував Юрій Благодир.

До теми:

Юрій Благодир: Ми будемо інвестувати в госпіталь для ветеранів

Юрій Благодир: Добудуємо школу в Горбакові — перспективу матимуть кілька сіл

Юрій Благодир: "За півроку з мертвої точки вдалося зрушити чимало проблем Гощанського району"





На правах реклами