Ми у Facebook
06.06.2016, 17:00

Кубок ОГО з міні-футболу стартував із сенсацій [+Відео]

Вже у перших турах Кубка ОГО з міні-футболу було зафіксовано кілька несподіваних результатів. Так, поразки зазнав чи не головний фаворит змагань – «Комфорт-Сервіс», а багаторазовий переможець Бізнес ліги ОГО та володар Кубка ОГО «Рівне-112» двічі примудрився зіграти унічию.
Перший та другий тури були зіграні 4 та 5 червня на штучному майданчику Рівненської державної гуманітарної гімназії (колишня ЗОШ №7) - Рівне, вул. С. Ковалевської, 17 (проїхавши шляхопроводом вулицею Соборною від центрального продовольчого ринку в бік пивзаводу, повернути ліворуч перед будівлею нічного клубу "Лагуна").

Результати 1 туру.
"Рівне-112" - "Простір" - 3:3, "Рівнегаз" - ОГО - 5:2, "Комфорт-Сервіс" - "Віліс" - 4:5


У першому матчі турніру була зафіксована нічия. «Пожежники», шанси яких на перемогу перед грою оцінювалися вище, були близькими до того, щоб взяти три очки. Але, маючи ігрову перевагу, гравці «Рівне-112» не поспішали втілювати її в забиті м'ячі, до того за рахунку 3:2 вони не скористалися двома десятиметровими штрафними ударами. Натомість, «Простір» зумів відігратися буквально на останніх секундах. Помилка голкіпера «пожежників», який намагався зберегти м'яч у полі, завершилася голом у порожні ворота «Рівне-112» і підсумковим нічийним результатом.

А от у другій грі Кубка фаворит все ж зумів здобути перемогу. Провівши гол у середині першого тайму, «Рівнегаз» виграв його з рахунком 1:0. В другій половині ОГО відігралося і нічия в матчі трималася ще певний час, аж доки «газовики» не підібрали ключиків до воріт журналістів остаточно. На чотири поспіль голи команда ОГО відповіла тільки одним, щоправда при цьому не реалізувавши ще два десятиметрових штрафних удари.

Заключна гра третього туру також пройшла у гострій боротьбі. Можливо «комфортівці» дещо недооцінили суперника, хоча в складі «Віліса» на майданчик вийшли такі досвідчені футзалісти, як Тарас Прислупський та Павло Дармовіс. Несконцентрованість одного з лідерів рівненського футзалу привела до того, що команда Богдана Новака пропустили один за одним три м’ячі і відіграти такий гандикап, в підсумку, так і не зуміла.

Результати 2 туру.
"Рівнегаз" - "Простір" - 9:3, "Рівне-112" - "Віліс" - 2:2, "Комфорт-Сервіс" - ОГО - 3:0


У другий ігровий день найбільш затятою виявилася боротьба у парі «Рівне-112» та «Віліс». Цього разу автори «маленької сенсації» на старті турніру здобути чергові три очки не змогли, а от для «пожежників» нічия стала другою поспіль.

Таким чином, після двох зіграних турів лідерство захопив «Рівнегаз», в активі якого шість очок. Другим йде «Віліс» із чотирма заліковими балами, у «Комфорт-Сервіс» їх три і третє місце. Відзначимо, що після групового етапу Кубка ОГО дві кращі команди потрапляють відразу до півфіналів. Ще два учасників 1/2 фіналу визначаться у додаткових матчах – третя в турнірній таблиці команда зіграє з шостою, а четверта – з п'ятою.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному розіграють Кубок ОГО з міні-футболу 2016

«Славія» обіграла «Комфорт-Сервіс» у фіналі Кубка ОГО 2015 [Фото+Відео]

Нагадаємо, що вдруге за всю історію проведення Кубку ОГО з міні-футболу гравці змагатимуться на штучному покритті. У 2013 році це був майданчик у ДЮСШ №4. Тоді переможцем турніру став «Рівнегаз». У фінальному матчі він переграв клуб «Славія-Рівне-112» із рахунком 3:0. А цьогоріч футболісти гратимуть на штучному майданчику Рівненської гуманітарної гімназії.

Торік у заключній грі "Кубку ОГО" «Славія» в напруженій боротьбі зуміла мінімально переграти «Комфорт-Сервіс» та вперше у своїй історії завоювати Кубок ОГО.

ФОТО ЗІ ЗМАГАНЬ

Відеофрагмент ігор першого дня змагань:







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ