Ми у Facebook
06.06.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 7 червня

Як справи у 12 знаків зодіаку на ниві кохання та сексу?
ОВЕН. Кращим за вечір з друзями може бути тільки вечір з коханою і такою бажаною людиною...

ТЕЛЕЦЬ. На любовному фронті все так добре. Будьте уважні, не втратьте контроль над власним гаманцем і сипатиме гроші направо-наліво.

БЛИЗНЮКИ. Багатьох не покидатиме передчуття великих змін в особистому чи сімейному житті. А взагалі, їх може і не бути. Просто дуже хочеться...

РАК. Багато хто опиниться на гребені успіху, якщо будуватиме сміливі плани й не боятиметься проявляти ініціативу. У тому числі в коханні.

ЛЕВ. Тримайтесь разом, думайте разом — удвох з коханою людиною, вашою половинкою ви велика сила!

ДІВА. Якщо до повного щастя вам не вистачає флірту чи романтичної пригоди на один вечір - зателефонуйте комусь із давніх знайомих, друзів/подруг.

ТЕРЕЗИ. Будьте уважні й поблажливі до близької людини, навіть якщо її думки не про ваші любовні пестощі, а про те, щоб виспатись.

СКОРПІОН. Скористайтесь можливість достукатися до серця та розуму коханої людини. Нарешті сьогодні вона вас слухатиме й розумітиме.

СТРІЛЕЦЬ. Будьте разом, підтримуйте одне одного.

КОЗЕРІГ. Не ображайтесь на критику близької людини. Може, і справді, збоку краще видно, а вона хоче, щоб ви були ідеальні у всьому?

ВОДОЛІЙ. Будьте обережні у висловах — можете ляпнути язиком щось таке, що після розмови з вашою симпатією буде важко забути неприємний осад...

РИБИ. Дехто з вас порине в океан бурхливої пристрасті. Чудово, якщо випірнете разом з вашою судженою/судженим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 6 червня
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами