Ми у Facebook
07.06.2016, 14:00

Погрози, пошкодження кабелю та заяви в поліцію або Як у Рівненському районі заважають розвивати виробництво

До редакції “ОГО” звернулися підприємці, які мають на меті благі наміри — розвивати своє виробництво у Рівненському районі та створювати нові робочі місця. Водночас підприємці постали перед купою перешкод, які стали на заваді розвитку їх виробництву.
У селі Городок, що у Рівненському районі з'явилися інвестори, які хочуть там розвивати своє виробництво. Придбали приміщення для виробництва поліграфічної продукції. Водночас при перших же спробах вкладати кошти та розширюватися, підприємці стикнулися з низкою проблем.

"Міністерські чиновники не йдуть назустріч школярам", - депутат Рівного

- Тільки як ми розпочали працювати, нашим працівникам почали погрожувати та заважати. Директору підрядної фірми телефонують з погрозами і люди вже просто бояться працювати, - розповідає юрист Ірина СКАРБАРЧУК. - Водночас на цьому справа не завершилася. Коли ми почали проводити високовольтний кабель на електроенергію, в нас знову почалися проблеми.

Рівненський лікар очікує на зустріч із Надією Савченко

За словами пані Ірини, після прокладання кабелю, в нього почали встромляти цвяхи і тим самим це призвело до нових збитків та пошкодження обладнання. Чиїх це рук справа, підприємці не знають, проте розуміють, що хтось дуже хоче, щоб вони перестали продовжувати свою роботу.

Водночас підприємці хочуть законним способом знайти злочинців та покарати їх, тому написали заяви в поліцію та Службу безпеки України. Зараз заяви розглядають, беруть пояснення та опитують свідків.

- Якщо український інвестор не може відкрити виробництво, то що робити
іноземним інвесторам? Як повернути з-за кордону українців, щоб вони розвивали виробництво на своїй батьківщині?, - ділиться переживаннями пані Ірина.





Чим закінчиться ця історія, читайте у наступних публікаціях на OGO.ua.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ