Ми у Facebook
07.06.2016, 16:00

На роботу у бюро правової допомоги Рівненщини відбиратимуть журналісти і КВУшники

Склад конкурсної комісії, яка здійснюватиме відбір кандидатів, уже затверджено.
Про це у соцмережі Фейсбук повідомила начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванна Смачило:

"Затверджено склад комісії конкурсу з відбору кандидатів на посади керівників бюро правової допомоги у Рівненській області. Приємно відзначити, що крім представників юстиції та центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, до складу комісії увійшли представники громадськості, серед яких Антоніна Торбіч, Юрій Дюг, Олексій Горецький, В'ячеслав Свірець".

"Міністерські чиновники не йдуть назустріч школярам", - депутат Рівного

Антоніна Торбіч та Юрій Дюг - це рівненські журналісти, Олексій Горецький та В'ячеслав Свірець - керівники Рівненської обласної організації Комітет виборців України. І, до речі, В'ячеслава Свірця вирішив взяти до себе на роботу Генпрокурор України Юрій Луценко.

До речі, громадські активісти і журналісти Рівного також брали участь у конкурсі з відбору кандидатів у місцеву поліцію.

І сміх, і гріх: у Рівному вкрали захист від крадіїв

Нагадаємо, що Бюро правової допомоги почнуть дітяи з 1 вересня. У Рівненській області планують відкрити 12 таких бюро. І нещодавно здійснювався прийом документів від кандидатів на посаду кеірвника бюро правової допомоги.





На правах реклами