Ми у Facebook
07.06.2016, 10:00

У Козлині провели перший спортивний фестиваль дитячих будинків сімейного типу [+Фото]

В селі Козлин Рівненського району відбувся перший (пілотний) спортивний фестиваль дитячих будинків сімейного типу. Цього разу до заходу було залучено близько сто учасників віком від 4 до 50 років.
Всі учасники фестивалю своїм прикладом демонстрували глядачам важливість активного сімейного дозвілля, підносили рівень престижності фізичної культури і руху «Спорт для всіх» та пропагували ідею здорового способу життя.

Подібні заходи необхідні, адже вони дозволяють сформувати потребу в руховій активності і найкращим чином впливають на створення свідомого прошарку населення, котрі не залишаються осторонь можливостей відпочити активно.

Загальне керівництво проведенням заходу здійснює управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації та комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Цього разу учасникам було запропоновано позмагатися в нескладних, але цікавих конкурсах і естафетах. Діти і дорослі жонглювали футбольними м’ячами, обертали на час обручі, стрибали на скакалках, кидали в мішень дротики для дарту і виконували ще багато спортивних вправ.

Протягом фестивалю на майданчику панувала атмосфера не стільки боротьби за перемогу, як радість від участі в спортивних активностях. Дорослі почували себе дітьми. Бігаючи, стрибаючи і кидаючи м’ячі вони наче повернулися назад в шкільні роки. Малеча ж переконливо показувала високий рівень фізичної підготовленості, тому видовищними були всі без виключення етапи змагань. Але наймолодші учасники зуміли показати не просто хороші результати у запропонованих вправах, а були близькими до нових рекордів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному відбувся відкритий чемпіонат області з пауерліфтингу

Рівненські спортсмени відзначилися на Чемпіонаті України з легкої атлетики

Таким чином особливо видатні результати в конкурсах продемонстрували Нарижний Артем, котрий в з впевненістю переміг в естафеті «Фітбол», Іляшенко Ярослав не мав рівних у вправі «Футбол» а Білий Степан тріумфував в конкурсі «Баскетбол». Батьки також намагалися не поступатися своїм дітям, тому в конкурсі «Дарт», в ході не простої боротьби перемогу здобув Шумафов Олег, а в конкурсі «Кільця», в якому брали участь тільки мами, перше місце виборола Ракульцева Олена.

Переможці та призери фестивалю були нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами і сувенірами від Рівненської обласної спілки батьків-вихователів, опікунів та усиновителів «Промінь надії».
















На правах реклами