Ми у Facebook
08.06.2016, 08:00

Назвали імена двох загиблих у ДТП у Польщі рівнян

Це зробив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук депутат міськради Рівного Роман Яворський.
Портал ОГО про цю ДТП писав у публікаціях ДТП у Польщі з рівнянами: загинула молода пара і багатодітна мама та ВІДЕО: у Польщі в аварію потрапив мікроавтобус з Рівного - четверо людей загинули
.

За словами депутата міськради Рівного Романа Яворського, у ДТП біля Любліна загинула його однокласниця з Млинова Тетяна Мазуркевич з чоловіком, які їхали на заробітки. Залишилися сиротами двоє їхніх дітей - 9 та 15 років.

З Рівного до Франції хотіли незаконно вивезти дитину

Нині, написав депутат, однокласники для родини Мазуркевичів збирають допомогу. Також РОман Яворський звернувся до голови Рівненської облдержадміністрації Олексія Муляренка та його заступника Світлани Богатирчук-Кривко, щоб допомогли коштами і посприяли з перевезенням тіл на Батьківщину.

На Рівненщині стріляли в позашляховик

Сьогодні Роман Яворський збирається поїхати до Млинова, щоб з'ясувати, яка ще допомога потрібна родині загиблих.

Також, за інформацією телеканалу "Рівне 1", трьох постраждалих у цій аварії доставили до госпіталю Любліна. Це чоловік 1981 року народження із Млинівського району та жінка 1964 року народження з Радивилівського району. Загрози їхньому життю нема. Особу третього постраждалого, який перебуває у важкому стані, ще не встановили.





На правах реклами