Ми у Facebook
08.06.2016, 11:40

У Корці стріляли серйозно озброєні молоді люди (+ФОТО)

Фото rv.npu.gov.ua

Як повідомляло ОГО, стрілянина сталася 21 травня поблизу нічного клубу “Х-зона”, одному потерпілому прострелили нирку, іншому — око.
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Провівши слідчі та розшукові дії, поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє 18-річних, 20-ти та 21-річний жителі села Бабин, що на Гощанщині, а також 28-річний мешканець Обарова Рівненського району.

У межах кримінального провадження правоохоронці провели санкціоновані обшуки та виявили і вилучили зброю і засоби, які могли застосовуватися під час скоєння злочину: травматичний пістолет, мисливську та гладкоствольну рушницю, які зареєстровані та належать 28-річному мешканцю Обарова.

Рівненські патрульні не дали вчадіти нетверезому чоловікові (+ФОТО)


У 20-річного мешканця Бабина вилучили пневматичну рушницю, а у його 21-річного односельця — пневматичний пістолет. У наймолодшого, 18-річного хлопця, знайшли чотири набої до автомата Калашникова, бронежилет, кастет, балаклаву, перцевий газовий балончик та електрошокер. Усе це направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Майже 8 кг бурштину та фальсифіковану горілку знайшли у підприємця на Рівненщині

Наразі вирішують питання про повідомлення зловмисникам про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу. Згідно із санкцією четвертої частини статті 296 статті Кримінального кодексу України, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

І сміх, і гріх: у Рівному вкрали захист від крадіїв

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області.


Фото rv.npu.gov.ua
Фото rv.npu.gov.ua


Фото rv.npu.gov.ua
Фото rv.npu.gov.ua


Фото rv.npu.gov.ua
Фото rv.npu.gov.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ