Ми у Facebook
08.06.2016, 15:00

Вихованка MA "PANNA" Влада Кисельова: "Щоб мрії стали реальністю, треба працювати над собою"

Влада Кисельова, попри свій юний вік, добре знає, що для досягнення цілей потрібно наполегливо працювати. Учениця 2-го класу Рівненської державної гуманітарної гімназії, учениця модельного агентсва PANNA завдяки своїм зусиллям неодноразово ставала переможницею та лауреатом багатьох конкурсів.
Своїми секретами Влада — героїня обкладинки першого випуску журналу “Маленькі рівняни” поділилася з читачами глянцю.

ВІДЕО - Презентація нового журналу "Маленькі рівняни"

- Розкажи про навчання у школі, чи подобається тобі вчитися, які предмети є твоїми улюбленими?


- Так, звісно подобається. Щодня у школі я дізнаюсь щось нове, спілкуюсь з однокласниками. Найбільше мені подобаються уроки англійської мови. Адже я знаю, що це мова, якою спілкуються по всьому світу і це дозволяє людям, які подорожують вільно почувати себе у багатьох країнах.

- Ким ти мрієш стати в майбутньому і що зараз робиш для втілення цієї мрії в життя?


- Моя найбільша мрія — стати відомою моделлю та приймати участь у закордонних показах. Але я знаю, що мало просто бажання та мріяти, треба щось для цього робити. Так, я вже ругий рік поспіль займаюся у агентстві моделей PANNA та посилено вивчаю англійську мову.

- Важлива частина життя кожної дитини — це родина. Розкажи трошки про своїх батьків, чи маєш братів-сестер?

- Мої батьки найкращі у світі. Не лише тому, що виконують практично усі мої забаганки, а тому, що навчають мене бути гідною, порядною, вихованою та ерудованою людиною, а також витонченою, доглянутою дівчинкою. Рідного братика чи сестрички я не маю. Але мій найближчий друг — йоркшерський тер’єр Лорд мені наче рідний.


Вийшов перший випуск дитячого журналу "Маленькі рівняни"




- Окрім родини, нас підтримують наші друзі, ти сказала, що наче рідний тобі твій домашній улюбленець. А цікаво було б дізнатися, маєш багато друзів — це переважно однокласники?!


- На мою думку, справжніх друзів багато не повинно бути. Головне у дружбі — не кількість, а якість! Мій найближчий друг — моя мама. Серед однокласників я теж маю найкращу подругу, а також багато друзів мені подарувало навчання у агентстві моделей PANNA. З багатьма дітьми я товаришую, адже завжди відкрита для спілкування та нових знайомств.

- Якими є твої захоплення, адже навчання займає тільки частину часу, а чим займаєшся у вільний час?


- Ще з малечку обожнюю читати книги. Також я займаюся спортивно-бальними танцями, люблю подорожувати, ходити у кінотеатр та малювати.

- Ти вже говорила, що займаєшся у модельному агентстві PANNA, розкажи про те, з чого все почалося: ти сама цього захотіла чи порадили батьки?

- Батьки підтримують мене у всіх моїх починаннях. Дивлячись покази відомих модельєрів по телевізору, у мене вирвалось: «От якби мені так навчитись дефілювати!». І мама вирішила допомогти мені у здійсненні мого бажання. Вона поцікавилась у знайомих, чи є у нашому місті агенції такого типу, і багато хто порадив заняття саме у PANNA. Так мене і записали на заняття.

- Які заняття у PANNA тобі подобаються найбільше і які отримані знання, є для тебе найбільш корисними?

- Кожне заняття корисне та цікаве по-своєму, однак найбільше мені подобається дефіле та акторська майстерність. Дефіле навчило мене гарно ходити та сформувало правильну осанку. А викладач акторської майстерністі  навчає нас як правильно розмовляти, поводити себе у суспільстві, моделюючиз нами різні життєві ситуації. Окрім того, розігруєм невеликі акторські постановки. Завдяки цим заняттям я стала більш впевненою у собі.


Читачі діляться неймовірними враженнями про журнал "Маленькі рівняни" [+Фото]




- Яким є твій найяскравіший спогад про заняття у модельному агентстві?

- Щороку з нагоди Нового року модельне агентство проводить Fashion новий рік у формі показу. Вечірні сукні, карнавальні костюми, величезний торт з феєрверком, подарунки та нагороди, спалахи фотокамер, аплодисменти подарували мені просто незабутні враження!

- Чи брала ти участь у якихось конкурсах, ставала тільки лауреатом чи маєш за плечима і перемоги?

- Так, я неодноразово брала у часть у змаганнях зі спортивно-бального танцю: кубок Рівненської області, Різдвяний бал, на яких входила у трійку лідерів. Також я є лауреатом міжнародного дитячого фестивалю-конкурсу мистецтв "Соняшник", де разом з моделями агенства PANNA виборали 1 місце в номінації Театр мод з номером "Театр Ляльок", фіналістка модельного конкурсу "Panna model style"(в номінації Top-model) та в III телевізійному міжнародному фестивалі-конкурсі "Створюй своє майбутне зараз" з представленням "Квітка Душа" зайняла 2 місце.

- Дитинство — це пора мрій. Розкажи, про що ти зараз мрієш і чи віриш в те, що твої мрії можуть стати реальністю?

- Якщо чесно, знаю, що для того, щоб мрія стала реальність необхідно працювати над собою, самоудосконалюватись. Вірю у Ангела-охоронця, який допомагає та підтримує добрих людей у досягненні ними своїй цілей.

- Наприкінці нашої розмови хотілося б почути віде тебе коротке побажання для читачів журналу “МАЛЕНЬКІ РІВНЯНИ”.

Хочу побажати читачам ніколи не опускати рук та не здаватись, вірити у себе. Якщо наполегливо працювати над собою-можна досягти поставлених цілей. А ще міцного здоров’я – адже це найцінніший скарб!







На правах реклами