Ми у Facebook
12.06.2016, 14:30

Рівняни - про гей-парад у Києві

Тема ходи геїв, яка відбувається сьогодні, 12 червня, у Києві, не залишила байдужими користувачів соцмереж Рівного. Що вони думають про це дійство - у повідомленнях у Фейсбук.
Юрій Трачук"А знаєте що, щоденно бачу десятки постів щодо гей-параду. Ну, добре, я теж скажу: один із моїх працiвникiв ГЕЙ. Так, уявіть собі, справжній гей. І, знаєте що ще? - він втре носа більшості професіоналів, більш того, він і є професіоналом. Ще: якщо він захоче піти там на своє кольорове (барвисте) шоу (я про гей-парад) - хай валить, мені пох#й. Це - його справа. Значить, це йому потрібно. Можливо, для самоствердження. Кому не подобається це дійство - п#издуйте зі столиці десь на дачу, і нуль проблем. Я б, сам, скорше за все, так і зробив (не думаю, що моїм дітям тра дивитися на таке :-) ). Отож, підкреслю, я на гей парад не піду ані учасником, ані глядачем (хоча, зізнаюся, лейбіянки мають якусь магічну привабливість - та я чоловік одружений і усі експерименти у минулому ) :-).
Так що, майте, спільното, і мою думку".


Екс-кандидат у мери Рівного обурений, що у місті "неправильно" ремонтують дороги

Dmytro Tkachuk "Та весь цей гей-парад та нескінченні дебати про нього - це штучно створена кимось провокація.Як самі геї,так і їх противники не підозрюють,що якась третя сила їх використовує і маніпулює.Якби ми щодня не згадували про цю подію,то й сам той їхній парад пройшов би не поміченим.Люди з такими відхиленнями(а я все таки вважаю це відхиленнями)завжди були серед будь-яких народів і у всі часи.І поки вони не нав`язують свій спосіб життя іншим членам суспільства,а тихенько собі тримаються своєї спільноти,вони не створюють загрози.А те,що зараз робиться навколо цього параду,це лише зайва і безкоштовна реклама цього самого параду".

Innesa Shyshkina
"Це не реклама, це для відвернення уваги від інших проблем"..

У Дубні хочуть встановити пам'ятник святому



Руслана Поліщук
Як на мене, проблема не в параді... Я теж не маю ніяких упереджень щодо сексуальних уподобань оточуючих. Але мене просто бісить, що все це виноситься на показ. Цеж приватна справа кожного. І, не дивлячись на толерантність, неприємно коли це пропагується як елемент норми. Мало хто має упередження до інвалідів, але ніхто і не скаже що інвалідність - це нормально. Всі прекрасно розуміють, що людина з вадами

Антоніна Торбіч
Скажіть, будь ласка, яких прав позбавлені геї, котрі мають люди природньої орієнтації? Право на шлюб? Так вони мають право на шлюб. Шлюб з позиції Конституції і з логіки глузду - це союз чоловіка і жінки, і геї мають на нього право так само ,як і гетеросексуали. Тому такими парадами вони все ж домагаються отримання особливих прав. Бо у всіх правах людини, затверджених законодавством, вони не обмежені.

У Рівному посадовців звинувачують у розкраданні бурштину

Кучма Алексей Що нас дратує те й нами керує. БУ-ГА-ГА


Galya Plachynda
Господи, та ніхто ж не проти, як йому подобаєтья саме такий зашквар) просто не треба ситуацію розхитувати... нехай проведуть парад де-небуть в боярскому лісі- там красиво, птічкі, квіточки.. хороводи поводять, поспівать, у стрінгах позагорають..і да - у мене теж був такий колега, дуже добре умів підбирати помаду для мене - його спеціально в парфюмерні магазини із собою брала. і шо?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ