Ми у Facebook
09.06.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 10 червня

Про що попереджають зірки закоханих, одружених і поки що вільних знаків зодіаку?
ОВЕН. Спробуйте перебороти свій лінивий настрій, бо ваша друга половина неправильно зрозуміє ваше небажання поборотися з нею в ліжку...

ТЕЛЕЦЬ. Не шкодуйте добрих слів на адресу рідних та близьких людей, будьте лагідніші й миролюбніші, з'ясовуючи якісь неприємні питання з коханими.

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні людині, яка вас обожнює, щось від вас дуже потрібно, але вона не знає, з якого боку до вас підійти... Може, ви не так поводитесь і вона боїться вас зайвий раз потурбувати?

РАК. Сьогодні ви надзвичайно вразливі й усе сприймаєте надто близько до серця. Замість того, щоб ображатися, подумайте, як можна змінити ситуацію. А може, змінити партнера?..

ЛЕВ. Ваші почуття до однієї людини набагато сильніші, ніж це було раніше. Добре це чи погано? Боятися чи радіти?..

ДІВА. У вашому житті несподівано може з'явитися нова людина і від неї буде складно сховатися. То чи варто уникати зустрічей і водночас дражнити, інтригувати? Не хочете — так і скажіть. Але делікатно.

ТЕРЕЗИ. Не будьте такі егоїстичні, похваліть кохану людину за її старання, постарайтесь зробити щось хороше і для неї.

СКОРПІОН. Не зазирайте в далеке майбутнє, постарайтесь поки що зберегти стосунки на нинішньому етапі. Навіть якщо близька людина прагне змін, домовтесь з нею трохи що почекати.

СТРІЛЕЦЬ. Сьогодні ви, завжди такі сміливі й цілеспрямовані, можете розгубитись. Візьміть себе в руки. Все буде добре.

КОЗЕРІГ. Постарайтесь провести вечір та ніч у себе вдома. Серед чужих людей на чцжій території буде неприємно і некомфортно.

ВОДОЛІЙ. Неспокійний день. Успішний прорив на роботі, у кар'єрі, творчості може зіпсувати стосунки з небайдужою вам людиною чи спричинити сімейну сварку.

РИБИ. Непростий день, сумніви, переживання, спогади, емоційні сплески, спроби забутися... Хоч би швидше настало завтра!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 9 червня
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами