Ми у Facebook
10.06.2016, 08:40

Хто винен у ДТП з рівненською журналісткою: офіційна версія поліції

Рівненська журналістка Вікторія Мамотюк вчора в обід потрапила у ДТП на трасі Київ-Чоп біля Мукачева. Внаслідок зіткнення джипу «Хонда» і легковика «Лада Пріора» водій та пасажир останнього авто загинули.
Про цю аварію портал ОГО писав у публікаціях Рівненська журналістка потрапила у ДТП та Деталі жахливої ДТП, у яку потрапила журналістка.

Вікторія Мамотюк також по телефону розповіла ОГО, як опинилася на Закарпатті, і що залишилася живою завдяки подушкам безпеки в авто. А пізніше ще й поділилася фото з лікарні у Мукачево.

Закарпатська поліція попередньо встановила, що 35-річний мешканець міста Дніпро, який перебував за кермом "Хонди" і підвозив Вікторію Мамотюк, рухався в напрямку Львова і не впорався з керуванням, тож допустив лобове зіткнення з автомобілем "Лада Пріора", у якому їхали мешканці села Кольчино Мукачівського району віком 47 та 56 років.

На Рівненщині юнака прив'язали до дерева і катували

«Ладу» від сильного удару відкинуло через відбійник на узбіччя. Її водій та пасажир загинули на місці події. Травмувалися також водій "Хонди" і його пасажирка Вікторія Мамотюк.

На Рівненщині підпалили автомобіль журналіста






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ