Школярка з Хмельниччини побувала на кастингу «Х – фактор» у Рівному

10.06.2016

Радувати людей своїм співом – істинне призначення юної жительки с.Городище на Хмельниччині Катерини Стецюк. Цьогоріч їй навіть вдалося зачарувати своїм співом на кастингу популярного українського телешоу «Х – фактор».
Любов до музики дівчина виплекала ще у шкільному віці, поштовхом до цього стали шкільні виступи та співи у хорах. Ще тоді, маленька тендітна дівчина відчула любов до сцени та неймовірні відчуття, подаровані оплесками залу. Зараз ні одне свято в селі не може обійтися без її мелодійного співу. Я вирішила дізнатися про її враження участі у кастингу шоу «Х – фактор» та поцікавилася її сольною кар’єрою.

– Чому Ви вирішили цим займатися, та з чого розпочалася Ваша вокальна кар’єра?
– Музика для мене завжди була улюбленою справою. Я почала співати з 8 років, для мене це було як хобі. Завжди виступала на шкільних концертах, брала активну участь в різних вокальних конкурсах, за що маю чимало нагород. У 7 класі вступила до музичної школи, за напрямком фортепіано. Провчилася там лише чотири роки.

– Як до Вашого бажання співати віднеслися рідні, друзі?
– Мої батьки намагалися завжди мене підтримувати, допомагали у розвиткові мого таланту. Разом зі мною мої рідні та друзі раділи моїм успіхам та співчували, коли я зазнавала невдач. Я дуже вдячна їм за підтримку.

– Що Ви вважаєте найбільшим досягненням?
– Я часто брала участь у багатьох вокальних конкурсах, але найяскравішим у моєму житті став обласний конкурс «Хмельниччина має таланти», де я зайняла друге місце.

– Нещодавно Вам вдалося потрапити на передкастинг шоу «Х – фактор». Які враження?
– Я побачила рекламу по телевізору і вирішила поїхати до Рівного, адже туди ближче їхати. Мене переповнювало бажання відчути цю атмосферу, спробувати свої сили. Це і наштовхнуло мене взяти участь. Враження у мене залишились досить позитивні. Я дуже задоволена тим, що туди поїхала. Адже там чудова атмосфера, я ніби потрапила у свою стихію. Я не хвилювалася, думаю, що виступила добре. Буду очікувати результатів.

До теми:

Хлопець з Волині переміг у польському Х-факторі


ВІДЕО: рівненські музиканти стали справжнім феноменом “Х-фактора”

ВІДЕО – Рівненський гурт виступив у тренувальному таборі шоу “Х-фактор”

Названо ім’я переможця шоу “Х-фактор 4” [Фото+Відео]
Ганна КУЛІШ, випускниця Школи універсального журналіста, Хмельницька обл.

переглядів: 1 023

Останні новини від OGO.ua


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *