Ми у Facebook
10.06.2016, 17:00

Вболівальники назвали ім’я кращого гравця «весняного» «Вереса»

Лівий півзахисник Ростислав Волошинович був найкращим у складі НК ФК «Верес» у весняній частині Чемпіонату України у другій лізі. Саме такий остаточний результат голосування зафіксований на офіційному сайті рівненського клубу.
Кандидатура Ростислава перемогла з суттєвою перевагою, за нього проголосувало – 42,49% респондентів. Другим став Борис Орловський – 12,47%, а третім – Олександр Лакуста – 10,18%. Також до чільної п’ятірки увійшли – Сергій Семено та Антон Яременко – по 7,12%. Загалом участь в голосуванні взяло 396 вболівальників.

Щодо Ростислава Волошиновича, то він провів за «Верес» вісім матчів, в яких забив чотири голи. При цьому вболівальники футболіста не раз визнавали найкращим у тому чи іншому поєдинку.

Тим часом, рівненський клуб підписав контракт з 27-річним вихованцем київського футболу Сергієм Герасимцем.

За плечима у півзахисника виступи у клубах вітчизняної другої ліги – «Інтер» (Боярка), «Княжа» (Щасливе), «Нафком» (Бровари), а також першолігових – «Нива» (Вінниця), «Геліос» (Харків) та «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні). У складі клубу з Полтавщини Сергій провів два останні сезони.

Цікаво, що Сергій Герасимець у складі різних колективів зіграв дев’ять поєдинків проти рівненського «Вереса». На його рахунку п’ять голів у ворота рівненської команди.



Герасимець став другим новачком рівнян нинішнього міжсезоння. Напередодні народний клуб оформив стосунки з нападником Русланом Степанюком.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» перервав переможну серію у Ковалівці

Рівненський «Верес» достроково повернувся у Першу лігу

Також нагадаємо, що найближчого понеділка, 13 червня, відбудеться засідання Наглядової ради Народного Клубу «Верес». Про це повідомив голова наглядової ради Сергій Ющишин.

На порядку денному наступні питання:

- фінансовий звіт керівництва клубу за футбольний сезон 2015/2016 рр;
- Інформація про частки ГС «Народний клуб «Верес-Рівне» та ПАТ «ЛЬВІВСЬКИЙ ХОЛОДОКОМБІНАТ» в ТзОВ «Народний клуб «Верес-Рівне»;
- Оплата членських внесків, в т.ч. для «Серця Вереса»;
- Вартість квитків на сезон 2016/2017 рр. Абонементи на сезон 2016/2017 рр;

Адреса проведення засідання: м. Рівне, вул. Драгоманова, 20, (Мала зала рівненської філармонії,1 поверх). Початок - о 16-00.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ