Ми у Facebook
14.06.2016, 09:05

Морозиво “Рудь” подарувало рівнянам свято [+Фото]

Море посмішок, позитиву, веселощів і розваг та багато-багато смачного морозива подарувала торгова марка “Рудь” учасникам традиційного Свята морозива, яке зібрало тисячі дорослих і маленьких рівнян і гостей міста у неділю, 12 червня.
За доброю традицією, Свято морозива у Рівному — одна з найголовніших подій року: стільки рівнян збирається на алеї Чайки у центрі міста хіба що на День Незалежності та День міста. Особливість цього свята — його родинний характер: поласувати морозивом та взяти участь у розвагах від компанії “Рудь” рівняни традиційно приходять цілими сім'ями. І найменшим, і найстаршим — усім знаходиться тут заняття до смаку. Кому — спостерігати за святковим концертом, кому — брати участь у іграх та конкурсах, кому — фотографуватись із казковими героями, а кому й просто відпочити в затінку із порцією улюбленого морозива. Найголовніше — те, що задоволеними залишаються усі!

Цього року торгова марка “Рудь” запросила на свято близько 200 дітей-сиріт, малозабезпечених дітей та дітей учасників АТО. Вони отримали в подарунок сувеніри від організаторів свята й мали можливість розважатися на будь-яких атракціонах.

Додаткові привілеї серед присутніх мали й ті, хто завчасно збирав упаковки морозива або ж зареєструвався на сайті свята svyato.rud.ua. Обмінявши обгортки на святкову валюту “рудики”, можна було отримати безліч подарунків. А безпосередньо на святі заробити “рудики” можна було придбавши морозиво в одному з фірмових наметів, поласувавши ним і обмінявши упаковку від “солодкого холоду” на різнокольорові “гроші”. А з ними вже можна було розважатись досхочу: зробити своїй малечі модний аквагрим чи заплести стильну косичку, відправити діток кататись на гірку, або ж позмагатись в одній із ігор - “Дартс”, “Твістер”, “Веселий садівник”... А як цікаво виготовити власноруч якусь прикрасу — приміром, обруч або заколку у волоссячко — і відразу приміряти на себе! Таку можливість маленькі рівняни за допомогою волонтерів свята отримали також. Так само, як і змогу виграти морозиво, взявши участь в одному з конкурсів біля сцени — заспівавши пісеньку, розповівши віршик... Одне слово, конкурси і призи цього дня були скрізь — аби лише вистачило бажання і сил встигнути всюди!..











БІЛЬШЕ ФОТО ЗІ СВЯТА МОРОЗИВА У РІВНОМУ

Дворічна Валерія Новак приїхала на свято із мамою Тетяною більш ніж за сто кілометрів від Рівного — із села Великі Цепцевичі Володимирецького району. Вдосталь попозувавши з матусею для сімейного альбому, дівчинка ще й взяла участь у конкурсі малюнку на асфальті. “Попрацювавши” різнокольоровою крейдою, маленька Валерія отримала у подарунок яскравий розклад уроків від торгової марки “Рудь”.

- Залишимо його на добру пам'ять про сьогоднішній сонячний день зі смаком морозива, - поділилась враженнями мама дівчинки Тетяна. - Знадобиться, коли донечка піде до школи! Будемо згадувати тепле Свято Морозива — перше таке дійство в нашому житті!

А ось дванадцятирічного Андрія Карася ми застали за грою “Влучний кидок”. За вправність із кольоровими м'ячиками, схожими на кульки морозива, хлопчина отримав фірмовий магніт “Рудь”.

- А ще якийсь чоловік просто підійшов до мене, поки я стояв у черзі на атракціон, і подарував пачку “рудиків”. Такий приємний сюрприз вийшов, я зовсім не очікував, - хвалиться Андрійко, поспішаючи до наступного ігрового павільйону. - Збережу собі кілька “рудиків”, щоб показати тим друзям, які не були на святі. Наступного року вони точно захочуть прийти також!

Бабуся Андрійка Ніна Іванівна в атракціонах участі не брала — а ось смак морозива “Рудь” оцінила. Рівнянці найбільше сподобалась «десертний шедевр» “солодкого” виробника - ріжок “Імпреза. Три шоколади”. А загалом торгова марка “Рудь” кожного сезону випускає до десятка новинок, і кожне морозиво варте уваги!

Приємні несподіванки і солодкі сюрпризи були характерною рисою Свята морозива упродовж цілого дня. Тепло було не лише на дворі, а й у серцях людей, яких об'єднали організатори. Свято, до слова, є ровесником нашого співрозмовника Андрійка — воно проводиться у різних містах України вже 12 років! А для того, щоб тисячі маленьких і дорослих рівнян мали справжній святковий настрій, злагоджено попрацювала ціла команда організаторів - понад дві сотні людей! Результат їхніх зусиль — атмосфера турботи, якою оточили відвідувачів свята його організатори, безліч розваг, багато-багато морозива і... щасливі посмішки дітей, їхніх батьків і родичів, дідусів і бабусь, які закарбувались на тисячах фотографій, зроблених цього дня на Святі морозива “Рудь”!







БІЛЬШЕ ФОТО ЗІ СВЯТА МОРОЗИВА У РІВНОМУ

До речі, про фотографії — вони не просто зберігатимуть для рівнян пам'ять про свято, а й продовжуватимуть для них сезон подарунків від торгової марки “Рудь”! Адже усі фото, які рівняни і гості міста зробили на Святі морозива, братимуть участь у фотоконкурсі! Для цього достатньо опублікувати ваші фото зі свята в одній із соціальних мереж (“В Контакте”, Facebook або Instagram) з хештегом #svyatorud — і очікувати на круті призи: щотижня розігруватиметься монопод, а головний приз акції — смартфон! Деталі акції — на сайті svyato.rud.ua.

А для усіх-усіх рівнян, і тих, хто був на святі, й тих, хто не зміг на нього завітати, Свято морозива триватиме щодня — достатньо лише придбати будь-яку смачну продукцію торгової марки “Рудь”, і море задоволення вам гарантоване!





БІЛЬШЕ ФОТО ЗІ СВЯТА МОРОЗИВА У РІВНОМУ

Довідка
Компанія “Рудь” (ПАТ “Житомирський маслозавод”) - лідер серед виробників морозива в Україні. Їй належить близько третини ринку морозива у нашій державі. Продукцію компанії “Рудь” можна придбати більш ніж у 55 000 торгових точок на всій території України, а також у Ізраїлі, Грузії, ОАЕ, США, Молдові та інших країнах. Крім морозива, підприємство виготовляє фасоване вершкове масло, заморожені овочі, гриби, ягоди, тісто й картоплю фрі. Місія компанії: “Морозиво “Рудь” - з теплом до кожного!” А тому головне для провідного виробника — любов і довіра споживачів та багато смачного морозива.


БІЛЬШЕ ФОТО ЗІ СВЯТА МОРОЗИВА У РІВНОМУ

На правах реклами





На правах реклами