Ми у Facebook
14.06.2016, 17:00

Перед стартом у першій лізі «Верес» позбувся останніх рівненських гравців

Рівненський «Верес» орієнтовно вже 24 липня зіграє свій перший поєдинок у новому сезоні у першій лізі. За коротке міжсезоння Володимир Мазяр має сформувати боєздатний колектив, зробивши відповідні кадрову ротацію. Тому клуб вже залишили вісім гравців, серед них – єдині рівняни Таргоній та Скоцький.
Як повідомила інформаційна служба НК ФК «Верес» (Рівне), тренерський штаб команди вирішив у новому сезоні не продовжувати співпрацю із вісьмома футболістами - це воротарі Сергій Семено та Валерій Юрчук, оборонці Іван Спичка та Денис Притиковський, півзахисники Богдан Скоцький, Ігор Малиш, Тарас Овчар, а також нападник Павло Таргоній.

Народний Клуб «Верес» подякував футболістам за самовіддачу та побажав успішного продовження кар`єри.

У той же час, контракти з клубом вже підписало троє новачків - оборонець Василь Білий, хавбек Сергій Герасимець та нападник Руслан Степанюк.

Таким чином, нині у списку Володимира Мазяра 16 футболістів. Серед них і Ярослав Рафальський, який навесні в одному з матчів за «Верес» зазнав серйозної травми. Захисник поступово одужує, і готується разом з командою до зборів.

Свій перший навчально-тренувальний збір «Верес» розпочне 15 червня у Славському, що на Львівщині, триватиме він до 28 червня.

Другий тренувальний збір пройде у Рівному із виїздами на товариські поєдинки. Серед можливих суперників - три клуби української прем`єр-ліги.

За попередньою інформацією, новий сезон стартує 20-го липня матчами за Кубок України. Початок чемпіонату у Першій лізі запланований на 24 липня.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Вболівальники назвали ім’я кращого гравця «весняного» «Вереса»

Рівненський «Верес» достроково повернувся у Першу лігу

Крім того, у вівторок, 14 червня відбулося засідання Наглядової Ради. В ньому взяло участь одинадцять з 21 члена Ради, також були присутні журналісти та просто активні вболівальники.

Розглядаючи питання фінансового звіту, члени Наглядової Ради створили спеціальну комісію, яка матиме можливість працювати з первинною документацією та готуватиме на основі цього відповідні звіти. До комісії увійшли – Святослав Клічук, Тарас Тирак та Олександр Мрозович.

Питання щодо ціни на квитки у новому сезоні вирішили винести на голосування на офіційному сайті. Під час розгляду інших питань жодних рішень прийнято не було. Усе відбувалося у форматі дискусії, до якої змогли долучитися усі охочі.





На правах реклами