Ми у Facebook
15.06.2016, 08:45

Вкладникам "Укрінбанку" повертають кошти: куди звертатись рівнянам

Фото panorama.pl.ua

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 1 червня 2016 року продовжив виплати коштів вкладникам ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «УКРІНБАНК» (далі – ПАТ «УКРІНБАНК»).
Для отримання коштів вкладники ПАТ «УКРІНБАНК» України з 1 червня до 14 липня 2016 року включно можуть звертатись до установ банків-агентів Фонду: ПАТ «КРЕДОБАНК», АБ «УКРГАЗБАНК», ПАТ АБ «ПІВДЕННИЙ» та АТ «ОЩАДБАНК».

Банк, що здійснює виплату коштів, визначається залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «УКРІНБАНК».

Рівнянам потрібно звертатися за поверненням коштів "Укрінбанку" у відділення ПАТ «КРЕДОБАНК». Розташовані вони у Рівному на вул. Короленка, 1 / вул. Симона Петлюри, 22, вул. Кавказька, 2. У Кузнецовську - мкр-н Вараш, 2.

"Банк Михайлівський” потрапив у список неплатоспроможних

Вкладникам-нерезидентам для отримання коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення АБ «УКРГАЗБАНК».

Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутись до банків з паспортом і документом про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

Що відбувається у Фідобанку?


Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.

Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Відшкодування вкладникам ПАТ «УКРІНБАНК», які з будь-яких причин не звернуться до банку-агенту Фонду в період з 01 червня 2016 року до 14 липня 2016 року здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень на адресу Фонду до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

Довідкова інформація за телефонами:

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0 800-308-108 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України);
ПАТ «КРЕДОБАНК»: 0 800 50-88-70 (безкоштовно в межах України).

Про це повідомили з Фонду гарантування вкладів фізосіб





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ