Ми у Facebook
15.06.2016, 13:40

У зоні АТО по позиціях українських бійців стріляв танк

Ситуація на сході країни станом на 00:00 15 червня 2016 року, за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів, стає все напруженішою. Кількість обстрілів зросла.
Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

"Моральні втрати влади": коли відбувався гей-парад, на сході загинуло вісім українських бійців


На маріупольському напрямку бойовики з мінометів, 122-міліметрових самохідних артустановок вели штурмові дії неподалік Павлополя, а в районі Красногорівки близько 22:00 двічі по укріплення ЗСУ намагався влучити танк. Під мінометним вогнем сепаратистів опинилися позиції Збройних сил України поблизу Мар'їнки, Тарамчука та Новотроїцького, а поруч Гнутового, Талаківки, Чермалика та Широкиного вони обстріляли з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. Також банди випустили чотири снаряди зі 122-міліметрових самохідних артустановок по населеному пункту Чермалик.

"Політики не допомагають армії", - рівненські волонтери

На донецькому напрямку проросійські бандформування з мінометів вели вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу Невельського, Пісків, Авдіївки, Верхньоторецького та Луганського, а шахту Путилівську (Бутівка) обстрілював з важких мінометів та гармат калібру 152 мм.

На луганському напрямку бойовики не прицільно били поруч Трьохізбенки та Нижньотеплого.



Джерело "Слово і діло"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ