Ми у Facebook
18.06.2016, 12:30

Дівчина на Рівненщині хотіла продати сукню, але натомість сама заплатила покупцю

b24.te.ua

І це не єдиний випадок шахрайства у Дубенському районі.
Двоє друзів вирішили вибратися на заробітки у Польщу. Аби спростити собі процес вироблення візи, знайшли у соціальній мережі чоловіка, який зголосився їм у цьому допомогти за плату в тисячу гривень з кожного. Переказавши кошти на вказаний рахунок, стали чекати власної черги на подачу документів у консульство. Коли ж один із них поїхав до консульства, то дізнався, що його зареєстрували на отримання туристичної візи, а не візи для працевлаштування. Тоді чоловіки збагнули, що їх ошукали.

Рівненщина: одна іномарка в'їхала в паркан, а інша перекинулась

19-річна дубенчанка вирішила продати весільну сукню за допомогою сайту з оголошеннями. Невдовзі вона отримала дзвінок від чоловіка, який почав домовлятися про купівлю. Правда, він дівчині пояснив, що розрахунок можливий лише через кредитну картку продавця. Коли дівчина пішла до банкомату, то він її постійно консультував щодо подальших дій. В результаті вона перерахувала на його рахунок 4,5 тисячі гривень.

У Рівному внаслідок ДТП травмувалося двоє людей (+ФОТО)

Інша жителька Мирогощі знайшла у мережі Інтернет новий телевізор за цікавою для неї ціною. Проте умовою купівлі був авансовий платіж, який складав половину вартості товару. Вона перерахувала на рахунок понад 2 тисячі гривень, але товар так і не отримала.

Інша дубенчанка знайшла на одному інтернет-ресурсі оголошення про продаж велосипеду. Телефоном домовилася про його купівлю. Умовою продажу була повна передоплата за товар. Заплативши понад 2 тисячі гривень, свій двоколісний транспорт вона так і не дочекалася.

Про це повідомляють з відділу комунікації ГУНП в Рівненській області





На правах реклами