Ми у Facebook
20.06.2016, 09:30

«Кожен здатен змінити світ на краще, а разом ми зробимо ще більше», - Ірина Кравцова

Про цю позитивну дівчину чуло чи не все Рівне, хоча в нашому місті Ірина Кравцова зовсім нещодавно - лише два роки. Енергія та ідеї Ірини просто невичерпні!
Так і цього разу в невеличкому, проте дуже затишному кафе відкрилася виставка, яка має на меті запропонувати для молоді цікаву альтернативу для відпочинку - кайтсерфінг.

Активістка-переселенка у Рівному позбавляє молодь сірості буття

Взагалі, така виставка не перша. У рамках проекту «Розширення меж свідомості» вже відбулися дві виставки, присвячені парашутному спорту. Найперші фотовиставки теж проходили в «Mon Cafe» та в кав’ярні «Дежавю». Зараз в «Мон-кафе» проходить вже друга презентація яскравих фотографій про кайтсерфінг. Дивлячись на такі життєрадісні світлини, перехоплює подих і хочеться собі спробувати щось настільки незвичайне та екстремальне!

Про ідею фотовиставок розповідає ініціатор «Розширення меж свідомості» Ірина Кравцова:

- Хочу запропонувати молоді альтернативу проведення вільного часу, адже часто доводиться чути від молоді скарги на одноманітне і сіре буття. Багато через це навіть вдаються до таких речей, як тютюнопаління чи алкоголь. Про те, що шкідливі звички - це погано, говорять багато. А от альтернативу такому проведенню часу запропонувати можуть не всі.

Ідея створити ще одну виставку, про кайтсерфінг, з’явилася в Ірини після знайомства з Романом, засновником школи кайтсерфінгу «Vitrolove».

- Ми познайомилися з Романом випадково. Розговорилися, і я зрозуміла, що у нас дуже багато спільного. Він - людина, яка надихає, яка може об’єднувати навколо себе інших, - додає Ірина.



Школа кайтсерфінгу «Vitrolove» з’явилася не дуже давно - в 2011 році. Заснували її два мандрівники-мрійники - Роман Коцюк та Юрій Граблінський. Пізніше до цієї чоловічої компанії приєдналася ще й дівчина Ніна. Разом команда знайомить молодь з прекрасним видом спорту кайтсерфінгом (це вид спорту, основою якого є рух під дією сили тяги, що розвивається за допомогою керованим спортсменом повітряним змієм – «кайтом»). Разом ці екстремали вчаться підкорювати одразу дві потужні стихії - вітер та воду.

Чому саме «Мон-кафе»? Ірина розповідає, що колись просто зайшла попити кави у це невелике, але дуже затишне кафе. Вона надзвичайно пройнялася його атмосферою, а ще просто закохалася в їхні круасани, тому одразу ж запропонувала співпрацю на дружній основі.

У Тучинській школі-інтернаті волонтери проводили майстер-класи для дітей



- Наше кафе пропонує великий вибір здорових напоїв, таких як смузі, фреші та коктейлі. Тому я вважаю доцільним проведення виставки, що пропагує здоровий та активний спосіб життя саме в «Mon Cafe», - розповідає адміністратор «Mon Cafe» Валентина Шпинюк. - Власниця «Mon Cafe» - мама двох дітей. І вона відкривала це кафе, саме як місце, де можна посидіти з дітками. Тому в кафе є іграшки і корисна їжа.

За півтора року роботи заклад полюбився багатьом рівнянам своєю чудовою кухнею. Тут їжа готується тільки з натуральних продуктів, тому страви завжди смачні та корисні. В «Mon Cafe» можна поласувати не тільки свіжими круасанами власного виробництва, а й стейками та галетами.

Побачити чудові знімки та спробувати знамениті круасани можна в «Мон-кафе» щодня з 9 до 22 години до 17 липня.

Для тих, хто ж зацікавився кайтсерфінгом та здоровим та активним способом життя, Ірина та школа кайтсерфінгу Vitrolove завжди відкрита та готова до співпраці.

Зв’язатися з Іриною можна за телефоном: 050 717 7171. Телефон Романа - 063 801 6323







На правах реклами