Ми у Facebook
16.06.2016, 14:40

Спіймали злодія, який обікрав Свято-Воскресенський собор Рівного

Оперативники Острозького відділу поліції затримали на «гарячому» 29-річного місцевого жителя, коли той виносив чуже майно із будинку. З’ясувалося, що саме він причетний і до крадіжки із Свято-Воскресенського собору Рівного.
Нагадаємо, що у ніч на 30 вересня торік невідомі проникли через вікно у храм, де на той час велися ремонтні роботи. Про те, що у соборі побували непрохані гості, виявив настоятель та одразу повідомив до поліції.

Правоохоронці встановили, що зловмисники по будівельній риштовці дісталися до вікна, через яке і проникли всередину будівлі.

Тоді злодії викрали орієнтовно півтори тисячі гривень пожертв та церковне майно. Загальна сума спричиненого збитку становить майже десять тисяч гривень.

Дівчина на Рівненщині хотіла продати сукню, але натомість сама заплатила покупцю


29-річного жителя Острога правоохоронці місцевого відділу поліції затримали, коли той «господарював» у чужому будинку. Зловмисник уже встиг прихопити із собою електром’ясорубку, електрообігрівач, тюнер, бензопилу, золотий перстень і продукти харчування.

Чоловік зізнався у скоєному злочині в Рівному, як за допомогою мотузки та риштування заліз через вікно до храму, а викрадені кошти тієї ж ночі витратив у магазині автозаправки. До того ж затриманий неодноразово був судимий за крадіжки та грабежі та нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

ВІДЕО: у Рівному терористи вербували людей на вокзалі


Тепер чоловік може потрапити за ґрати на 6 років.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП
в Рівненській області





На правах реклами