Ми у Facebook
17.06.2016, 07:40

Центри надання адміністративних послуг в Рівненській області - адреси і телефони

Тепер мешканцям Рівного та області не потрібно ходити різними інстанціями – в одному приміщенні надають адміністративні послуги багатьох органів влади за принципом "єдиного вікна".
Громадяни можуть зареєструвати бізнес на території України без урахування місця проживання або внести відповідні зміни до відомостей про фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, вирішити земельні питання, одержати дані з Державного земельного кадастру. Тут можна отримати документи, які надають право на виконання будівельних робіт, здати закінчені будівництвом об’єкти в експлуатацію та оформити право власності на об’єкти нерухомого майна, які розміщені на території Рівненської області.

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) м. Рівне

У ЦНАПі в м. Рівному надають практично всі адміністративні послуги, які надаються виконавчими органами Рівненської міської ради, за винятком соціальних (субсидії, матеріальні допомоги тощо) та отримати інші необхідні документи дозвільного характеру у сфері господарської діяльності - і це все в одному приміщенні у центрі міста.

Центри надання адміністративних послуг створені в усіх районах області. У таблиці нижче вказані телефони та адреси:




Читайте свіжий випуск газети "ОГО" онлайн





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ