Ми у Facebook
29.07.2016, 13:00

Відпочинок - 2016 у Хрінниках: ціни й умови

База відпочинку "Маяк"

Хрінницьке водосховище - популярне місце відпочинку у Демидівському районі на Рівненщині. Тут є кілька баз відпочинку - у селах Хрінники та Товпижин.
База відпочинку «Перлина» у селі Хрінники

Тут здають шість кімнат у будинку, кожна з яких на 2-4 особи. Місце у кімнаті коштує 100 гривень. Туалет, душ — загальні. Є кухня для приготування їжі. Також на території є літній душ, альтанки, мангал, кафе.

- Обід у кафе коштує 40-60 гривень,
- розповів власник бази Василь Лещук. - Розваг у нас нема ніяких, лише гойдалки для дітей і здаємо на прокат човен для рибалки: півдня коштує 30 гривень. Недалеко від бази відпочинку є громадський пляж. Там розваг більше.

Відпочинок-2016 на Білому озері: ціни й умови

База відпочинку «Маяк» у селі Хрінники

Двомісний номер коштує 250 гривень. Тримісний -300. У них душ, туалет — загальні. Чотиримісний номер — 400 гривень, є всі вигоди. У всіх кімнатах холодильник, телевізор. Харчуватися можна, готуючи самому ( є для цього умови), або в їдальні. Триразове харчування з людини обійдеться у 95 гривень на добу, якщо замовлено послугу наперед на кілька днів. Якщо купувати окремо — буде дорожче. З розваг є катамаран, човен, банан, таблетка, диван, водна гірка для дітей. Обіцяють також організовувати дискотеки.

База відпочинку "Маяк"
База відпочинку "Маяк"



Оздоровчий комплекс «Чайка» у селі Хрінники


Належить «Укртелекому». Тут організовують заїзди для дітей працівників цього підприємства, але також приймають і інших. Між заїздами тут можуть зупинитися дорослі. Для дорослого ліжко з п'ятиразовим харчуванням обійдеться у 269 гривень, для дитини у 266 гривень за добу.

Відпочинок у селі на Рівненщині: де і за скільки

База відпочинку «Мотор» у селі Товпижин

Тут здають кімнати на 2-4 місця. Вартість місця у кімнаті без вигод - 99 гривень, зі спареними вигодами — 121 гривня, з окремим вигодами — 154 гривні. Також у літній період на базі відпочинку обов'язково двіч на день харчують (сніданок і обід), коштує це — 156,60 гривень на день.





На правах реклами