Ми у Facebook
17.06.2016, 16:20

В обласних футбольних змаганнях команди відіграли 7 тур [Фото+Відео]

У Чемпіонаті області (першій лізі) впевнене лідерство продовжує утримувати оржівський ОДЕК. Незважаючи на те, що свою гру сьомого туру команда Олега Шандрука не грала, стовідсотковий результат дозволяє оржівцям упевнено посідати перше місце.
Перша ліга. Результати матчів 7 туру.
"Волинь-Цемент" (Здолбунів) - ФК "Малинськ" - 0:1, "Сокіл" (Радивилів) - "Случ" (Березне) – 3:0, "АГАТ" (Гоща) - ФК "Садове" - 4:0, ФК "Млинів" - "Маяк" (Сарни) - 0:2


ФК «Малинськ» завдяки натужній перемозі в Здолбунові – гол гості забили лише на 83 хвилині – скоротили відставання від ОДЕКа на два очки. Третіми йдуть сарненчани, котрі теж у непростому виїзді здолали новачка з Млинова.

Завдяки успішній грі у гощанському дербі на четвертому місці закріпився ФК «АГАТ». Колектив із Гощі розгромив ФК «Садове» у рідних стінах і тепер лише на очко відстає від «Маяка» та на два – від ФК «Малинськ».

Друга ліга. Результати матчів 7 туру.

"Калина" (Бугрин) - "Стир" (Демидівка) – 5:0, ФК "Острог-Академія" - "Верес-Водник" (Рівне) – 0:0, ФК "Зоря" - "Сокіл" (Садове) - 0:0, "Колос" (Кричильськ) - "Граніт" (Томашгород) - 1:0, "Полісся" (Рокитне) - "Горинь" (Дубровиця) - 1:3, "Імпульс" (Дубно) - "Агат" (Симонів) - 4:0, ФК "Вельбівне" - "Коливань" (Клевань) - 3:0, ФК "Костопіль" - ФК "Рафалівка" – 1:3


Лідер південної групи у другій лізі області несподівано втратив очки у грі проти ФК «Зоря». «Сокіл» із Садового, хоч і не пропустив у Зорі, проте «розписатися» у воротах місцевого клубу теж не зумів жодного разу. Нічийний результат було зафіксовано ще в одному матчі за участю лідера – «Верес-Водник» у Острозі також зіграв «в суху». Осічками конкурентів скористалася бугринська «Калина», котра відправила п’ять м’ячів у ворота аутсайдера з Демидівки і піднялася на другу сходинку у турнірній таблиці.

У північній зоні залишилося провести лише одну гру першого кола. В ній зійдуться лідери – «Колос» та «Горинь». Кричильський клуб поки йде взагалі без очкових втрат і прийматиме вдома дубровицький колектив, який лише раз у цьому сезоні зіграв унічию.











БІЛЬШЕ ФОТО З МАТЧУ ФК "АГАТ" - ФК "САДОВЕ"



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ОДЕК одноосібно очолив таблицю першої ліги

ОДЕК в Сарнах підтвердив чемпіонські амбіції

Тим часом, комітет з проведення змагань Рівненської обласної федерації футболу (РОФФ) затвердив терміни проведення обласних змагань-2016 на друге коло:

І ліга: 28 серпня – 23 жовтня
ІІ ліга: «Північ» - 28 серпня – 09 жовтня
«Південь» - 14 серпня – 09 жовтня
Фінальні змагання – 16 жовтня – 06 листопада
Чемпіонат серед ветеранів:
друге коло - 20 серпня – 17 вересня
1/4 фіналу - 24 вересня – 01 жовтня
1/2 фіналу - 8 жовтня – 15 жовтня
Фінал - 22 жовтня

Також було затверджені терміни проведення обласних змагань «Ліга чемпіонів» та Чемпіонату області з пляжного футболу:
«Ліга чемпіонів» - 1/16 фіналу 10 серпня - 17 серпня
1/8 фіналу 24 серпня – 31 серпня
1/4 фіналу 07 вересня – 14 вересня
1/2 фіналу 21 вересня – 28 вересня
Фінал - 5 жовтня – 10 жовтня
Чемпіонат області з пляжного футболу – 13-14 серпня.






На правах реклами