Ми у Facebook
01.07.2016, 12:00

Відпочинок-2016 на Білому озері: ціни й умови

На Білому озері, що у Володимирецькому районі на Рівненщині, є одна база відпочинку. Це реабілітаційно-оздоровчий комплекс «Біле озеро» Рівненської АЕС, що у селі Рудка.
Біле озеро


Як писало ОГО, у РОК "Біле озеро" цього року відремонтували базу відпочинку (+ФОТО)
Тут за проживання за місце на добу беруть цього року у червні від 92 до 161 гривні без харчування і від 221 до 290 гривень — з харчуванням. Ціна залежить від типу будинку — дерев'яний чи цегляний, наявності вигод, ремонту, обладнання прибудинкової території.

Відпочинок - 2016 у Хрінниках: ціни й умови

У липні-серпні ціна на відпочинок буде вищою, ніж у червні. Втім, вартість проживання у будинку з мінімальними вигодами (загальний санвузол) без ремонту буде незмінна — 92 гривні без харчування і 221 гривня з харчуванням. Найдорожче відпочинок — у будинку з санвузлом, їдальнею, вітальнею, прибудинковою територією з навісами з лавками та столами - буде коштувати 198 гривень за місце за добу без харчування і 327 гривень з харчуванням.


Відпочинок у селі на Рівненщині: де і за скільки

Можна у їдальні РОК «Біле озеро» харчуватися без проживання, приміром, зупинившись у власному наметі. Сніданок тут коштуватиме 39 гривень, обід - 58, вечеря — 32.

Де відпочити на Рівненщині біля водойм: бази, які знають не всі

Додаткові послуги, які пропонують на базі, це плата за стоянку - 16 гривень за добу за автомобіль і 4 гривні — за інший транспортний засіб, прокат човнів та катамаранів - 10 гривень за годину, шезлонгів - 2 гривні за годину.

Де пройти санаторно-курортне лікування на Рівненщині: ціни й умови








На правах реклами