Ми у Facebook
21.06.2016, 21:20

Благодир: Остання сесія облради – неподобство

Депутат Рівненської обласної ради, голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Юрій Благодир прокоментував події на останній сесії головного представницького органу області.
Депутат констатував, що на Рівненську обласну раду знову чинився тиск зі сторони третьої сили в особі народних депутатів. «Ми в черговий раз побачили, як «київський десант» намагався досягти власних цілей, за рахунок інтересів області. Деякі персони досі переконані, що наша область – це іграшка, яку можна забрати собі шляхом кулуарних переговорів у Києві» - підкреслив голова бюджетної комісії.

Юрій Благодир відмітив, що роботу облради вдалося перевести в конструктивне русло виключно завдяки позиції Олександра Корнійчука та фракції «Солідарності»: «Корнійчук відмовився від амбіцій та добровільно склав повноваження голови облради, хоч міг цього і не робити. Такі дії для старту конструктивної роботи, заслуговують на повагу. За той час, поки Олександр Корнійчук перебував на посаді, він показав свій професійний рівень, щоб претендувати на головування».

«Вже варто зрозуміти, що питання, які стосуються Рівненської області, будуть вирішуватись безпосередньо в ній, а не у Києві, чи ще десь, і тільки депутатами обласної ради, а не нардепами чи партійними босами» - резюмував Юрій Благодир.

До теми:

Юрій Благодир: «Дії Ковальчука в облраді – це спроба привернути до себе увагу і не більше»

Юрій Благодир: «Хто буде головою облради - буде вирішено на наступній сесії і тільки на ній»

Юрій Благодир: Екс-голова ради не зміг об'єднати депутатів і тому отримав недовіру





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ