Ми у Facebook
22.06.2016, 09:00

На Рівненщині двоголова не тільки облрада, а й прокуратура

Така інформація прозвучала на останній сесії Рівененської облради з уст заступника голови Рівненської облради Миколи Драганчука.
Нагадаємо, що у Рівненській облраді минулої п'ятниці панували пристрасті через те, що обидва голови - новообраний депутатами Олександр Корнійчук і поновлений судом Володимир Ковальчук - не готові були поступитися посадою. Дійшло до шарпанини і стусанів, тож довелося викликати поліцію. В результаті обдва голови написали заяви на звільнення і вибачилися за свою поведінку.

Коли пристрасті вляглися, при розгляді одного із питань порядку денного сесії на трибуну доповідати вийшов прокурор області Анатолій Ковальчук. І саме через це п. Драганчук поцікавився питанням двоголовості у прокуратурі.

Мер Рівного про роздачу “гуманітарки” під Шевченком: “Що подумають про наше місто?"


- Мій колега поновився на посаді через суд,
- відповів на це п. Ковальчук. - Але у нас це все простіше. Чекаємо на рішення нового кеірвництва Генпрокуратури Юрія Луценка. Буде його наказ про звільнення мене - поміняємося на посаді.

Нагадаємо, що попередником на посаді прокурора області був Сергій Кубрак. Його було звільнено з посади у березні 2015 року.

Анатолій Ковальчук
Анатолій Ковальчук


Сергій Кубрак (фото anews.com)
Сергій Кубрак (фото anews.com)





На правах реклами