Ми у Facebook
22.06.2016, 09:40

Робота для рівнян: шукають менеджерів з продажу та продавців

Фото: vk.com

На одне із місць праці фахівець потрібен терміново.
Молодий і енергійний колектив творчої майстерні у Рівному проводить конкурсний відбір на посаду менеджера з продажу сувенірної продукції. Роботодавці обіцяють роботу в офісі, офіційне працевлаштування, безкоштовне навчання та зарплатню в розмірі 7 тисяч гривень.

Робота в Рівному: потрібен дизайнер меблів

Вимоги: успішний досвід роботи у сфері продаж від 1 року, володіння прийомами технік ведення переговорів, навички роботи з персональним комп`ютером та основними офісними програмами, а також багато іншого.

Обов’язки: робота з клієнтами згідно із напрацьованими моделями продажів, пошук нових клієнтів, проведення переговорів та укладення угод та багато іншого.

Робота у Рівному: потрібні швачка, експедитор та сортувальник

Також менеджера з продажу шукає молода компанія в Києві. Необхідний досвід успішних прямих продажів, уміння вести переговори з корпоративними клієнтами, ораторські навики, активність. Постійна зайнятість, робота на території роботодавця в Києві. Зарплатня від 8 до 15 тисяч.

Крім цього, на одне із місць роботи терміново потрібен продавець. Умови та розмір зарплатні можна дізнатися під час переговорів.


Більше інформації про вакансії шукайте у рубриці ОГОЛОШЕННЯ.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ