Ми у Facebook
22.06.2016, 19:30

Клієнти ПриватБанку подарували хворим дітям Рівного необхідне медобладнання та ліки

17червня з нагоди Дня Медичного працівника відбулась офіційна передача медичного обладнання та медикаментів придбані за ініціативи Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку, в рамках благодійної програми банку “Допомагати просто!”.
В придбанні ліків активно приймали участь клієнти банку, які робили пожертви на сайті програми blago.pb.ua, у системі електронних платежів Приват24 або в будь-якому банкоматі чи терміналі самообслуговування ПриватБанку по всій країні.

Які документи потрібні для вступу-2016

“Немає нічого важливішого за здоров’я, а тим більше здоров’я дитини, тому в рамках благодійної програми вирішили задовольнити нагальні потреби саме дитячої лікарні. - розповідає Юрій Войтенко директор Північно-Західного регіонального управління. - Перелік медикаментів та найнеобхіднішого медичного обладнання були узгодженні з лікарями Рівненської дитячої лікарні, адже тільки вони чітко розуміють й бачать ситуацію зсередини та знають чого не вистачає для лікування дітей”.

Для відділення Рівненської дитячої лікарні придбано протимікробні та антибактеріальні засоби, препарати для репарації тканин, електрокардіограф, шприцевий насос і монітор пацієнта. Загальна вартість допомоги зібраної клієнтами банку становить понад 270 тис. гривень. Потрібним обладнанням та ліками вже користуються у відділенні інтенсивної терапії.

“Обладнання, яке надходить у лікарню покращує якість надання послуг та допомагає нам зберегти життя маленьких пацієнтів. - зазначає Микола Надейко, головний лікар Рівненської дитячої лікарні. - Отримане обладнання та медикаменти від ПриватБанку дуже необхідні відділенню інтенсивної терепії. Тепер відділення яке надає невідкладну допомогу в екстренних ситуаціях обладнано значно краще. За це хочемо щиро подякувати банківській установі”.

У серпні 2015 року ПриватБанк спільно з благодійним фондом "Допомагати просто!” розпочали кампанію «Заради життя», якою передбачено збір коштів для допомоги онкогематологічним відділенням дитячих лікарень України. Згодом програму було розширено - більш глибоко вивчивши проблему, зрозуміли, що лікарням, окрім обладнання, катастрофічно не вистачає ліків. В придбанні ліків активно приймають участь клієнти банку, а банк зі свого боку банк забезпечує не тільки зручне збирання коштів, але й повний контроль за благодійними грошима. Фінансова установа контролює проведення тендерів на закупівлю обладнання та ліків, слідкує за його доставкою та використанням у лікарнях.

Клієнти ПриватБанку буруть участь у благодійних проектах, спрямованих на підтримку дітей-сиріт, тяжкохворих дітей та цільових проектах допомоги постраждалих від стихійних лих і катастроф, програм допомоги українській армії та пораненим бійцям. Загалом за цими програмами надано допомогу на суму понад 34 млн. грн. на цільові благодійні програми.

Спекотна пора: як подбати про своє авто влітку

Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.

Приєднуйтеся до нашої програми, спільними зусиллями ми зможемо допомогти дітям віднайти надію на життя. Допомагати просто!

Ліцензія НБУ №22 від 05.10.2011р.





На правах реклами