Ми у Facebook
23.06.2016, 17:40

«Верес» на перших зборах у Миколаєві провів переможний спаринг [+Відео]

Завдяки голу новачка «Вереса» Ігоря Худоб’яка рівненський клуб мінімально переграв аматорську команду ФК «Миколаїв». Для підопічних Володимира Мазяра ця гра стала першою на зборах на Львівщині, які команда проводить перед стартом у Першій лізі Чемпіонату України.
Як повідомляє Інформаційна служба НК «Верес», клуб в рамках першого навчально-тренувального збору провів контрольний матч у місті Миколаїв, що на Львівщині. Рівняни зіграли проти місцевого колективу.

Поєдинок пройшов за повної переваги рівнян, яка, щоправда, втілилась лише в один гол у середині другого тайму. Його автор став новачок команди Ігор Худоб’як, відомий також на прізвисько «Халк».

Головний тренер НК «Верес» Володимир Мазяр поділився враженнями від першого на тренувальному зборі контрольного матчу своїх підопічних проти ФК «Миколаїв». Зокрема, він назвав цю своєрідним вихідним для своїх гравців.

«Я задоволений тим, як гравці ставляться до тренувального процесу і тим, з яким настроєм вони вийшли на футбольне поле у контрольному матчі. Тренувальний збір проходить в інтенсивних тренуваннях і сьогоднішня гра - це, можна сказати, майже вихідний для футболістів», - заявив головний коуч рівнян.

Наступний контрольний матч «Верес» проведе у суботу, 25 червня, у Львові проти «Карпат». Гра на стадіоні «Україна» розпочнеться о 17:00.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Вболівальники назвали ім’я кращого гравця «весняного» «Вереса»

Рівненський «Верес» достроково повернувся у Першу лігу

Нагадаємо, що нещодавно «Верес» підписав контракти з цілою групою футболістів. Гравцями червоно-чорної команди стали Артур Западня, Ігор Сікорський, Валерій Кучеров та Ігор Худоб’як.

Артур Западня. Півзахисник. Народився 4 червня 1990 року у місті Первомайськ. Виступав за команди «Іллічівець» (Маріуполь), «Ворскла» (Полтава), ПФК «Суми», а також молодіжну збірну України.

Ігор Сікорський. Півзахисник. Народився 29 липня 1988 року у Києві. Виступав за команди «Зоря» (Луганськ), «Сталь» (Алчевськ), «Даугава» (Латвія), «Геліос» (Харків), МФК «Миколаїв».

Валерій Кучеров. Захисник. Народився 11 серпня 1993 року у місті Стаханов. Виступав за команди «Сталь» (Алчевськ) та «Сталь» (Кам'янське).

Ігор Худоб’як (на прізвисько «Халк»). Нападник. Народився 5 квітня 1987 року у місті Івано-Франківськ. Виступав за команди «Прикарпаття» (Івано-Франківськ), ПФК «Севастополь», «Геліос» (Харків), ФК «Тернопіль», «Говерла» (Ужгород).

Крім того, з рівненським клубом перепідписали контракти Ростислав Волошинович, Олексій Зозуля та Борис Орловський.








На правах реклами