Ми у Facebook
24.06.2016, 10:20

У НК ФК «Верес» посада генерального директора стала вакантною

Під час останньої прес-конференції Євген Донцов повідомив про свою відставку з посади генерального директора клубу. Своє рішення один із головних авторів проекту відродження рівненського професійного клубу пояснив переходом на іншу роботу.
«Концепцію відродження у Рівному футбольної команди за моделлю Народного Клубу я написав ще у 2011-му. Згодом ми довели всій Україні, що цю модель можливо реалізувати. Чи буде «Верес» і надалі народним? Все залежить від того, як усі ми до нього будемо ставитись. Я впевнений, що на «Верес» чекає хороше майбутнє. Хоч я й іду з посади генерального директора, але при цьому залишаюся й надалі у вересівській сім’ї. Буду поруч та допомагатиму і підтримуватиму клуб», - розповів журналістам Євген Донцов, передає «ВСЕ про спорт».

Дещо розгорнутіше вже екс-гендиректор «Вереса» висловився на власній сторінці у Facebook:

«Це був неймовірний рік. Рік, вартий того, щоб відкласти всі справи, відкласти всі бізнес-проекти, та зайнятись втіленням ще дитячої мрії. Після того, як ще в далекому 2000му, повернув разом з своєю командою професійний футзал у Рівне, мав мрію, попрацювати у Вересі.

Ще в 2011 році створили концепцію народного клубу і прописали стратегію відтворення та розвитку клубу. Дякую усім, хто допоміг втілити цю давню мрію в життя. Дякую своїй любій дружині Алёнка Донцова Самойлова за те терпіння, яке мала до мене під час вагітності і пізніше, за те, що розуміла і давала можливість втілювати свою мрію у життя. Дякую співробітникам з Агентства з розвитку спорту «Стандарт» (Артем Наавгуст, Назарук Антон, Міша Лозовий, Oksana Naavgust) за те, що цілий рік працювали без мене. Дякую своїм бізнес-партнерам, які чекали цілий рік і не починали нічого в Україні, лиш для того, щоб дозволити мені втілити це в життя. Дякую Олексій Хахльов за віру в цю концепцію і в те, що ця мрія стала спільною. Дякую Sergiy Romanovskiy за те, що ще у 2011 спільно витратили пару місяців створюючи програму розвитку.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Вболівальники назвали ім’я кращого гравця «весняного» «Вереса»

Рівненський «Верес» достроково повернувся у Першу лігу

Я безмежно вдячний Богу за людей, яких я зустрів за цей рік, дякую Олександр Оверчук, Ярослав Колобов, Олег Чепурка, Віктор Данилов, Хомич Олег, Зураб Кантария, Сергей Ющишин, Оксана Юрченко, Руслан Прокопчук, Олексій Ситник, Сергей Санжаревский, олексій кособуцький, Смачило Іванна, Юлія Щербяк, Микола Кульчинський, Vitalii Ovsiiuk, Sergiy Rockun, Анна Радько, Олексій Кривошеєв, Irina Tesliuk, Володимир Муляр, Александр Харват, Павло Алексевич, Сергій Татаренко, Romeo Svyryda, Julianna Drukteynite Andriy Fesun та багатьом іншим чудовим людям, з якими мав нагоду познайомитися і створювати наш клуб разом.

Попереду, нові виклики, нові проекти, нові мрії. Згодом розповім більше. А на сьогодні, дякую НК «Верес» за чудові емоції, знання, знайомства, відносини.
Залишаючи посаду гендиректора НК «Верес», залишаюсь в сім'ї Вересу. Очікую розвитку і того, що ми будемо і надалі моделлю клубу, який належить членам клубу. Але це залежить від кожного з нас. Від того, як ми будемо контролювати. Поправляти, надихати, долучатися і т.ін. До нових зустрічей!!! )))»

Хто обійме вакантну посаду, наразі невідомо. Президент НК ФК «Верес» Олексій Хахльов попросив Євгена Донцова запропонувати перелік кандидатів, які зможуть гідно його замінити на посту генерального директора.

Нагадаємо, що Олексія Хахльова призначили президентом ТОВ «Футбольний Клуб «Верес-Рівне». Це сталося на загальних зборах Товариства з обмеженою відповідальністю.

«Попри певний резонанс, що виник після створення ТОВ «Футбольний Клуб «Верес-Рівне», на загальних зборах мені запропонували стати президентом цього Товариства з обмеженою відповідальністю. Тобто я буду керівником клубу з відповідними повноваженнями та правом підпису. А ще це означає, що від імені Громадської Спілки «Рівненський футбольний клуб «Верес-Рівне», від усіх її 3728 членів, від усієї вболівальницької спільноти я зможу брати участь у вирішенні як стратегічних, так і оперативних питань. При цьому є домовленість, що вплив Громадської Спілки та «Львівського холодокомбінату» на діяльність клубу буде солідарним, тобто однаковим», - заявив пан Хахльов

Відзначимо, що ТОВ «Футбольний Клуб «Верес-Рівне» заснували спільно Громадська Спілка «Рівненський футбольний клуб «Верес-Рівне» та ПАТ «Львівський холодокомбінат». Саме участь останнього дозволить вирішити фінансові питання участі НК ФК «Верес» у чемпіонаті України серед команд Першої ліги.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ