Ми у Facebook
25.06.2016, 18:00

Підвищення з 1 липня тарифів надасть аферистам нові можливості

Фото lypa.com.ua

Величезні суми в платіжках призведуть до змін на ринку нерухомості та активізації різних шахраїв. Такий розвиток подій прогнозують соціологи.
«Першими постраждають малозабезпечені люди, на чиє житло полюватимуть перекупники. Їм запропонують міняти житло в центрі, на околиці, оскільки оплатити комуналку вони не в змозі. Також активізуються схеми по догляду за людьми похилого віку в обмін на спадкування квартир. Це буде можливістю аферистам розвивати свою бурхливу діяльність. Пенсіонери стануть підселяти студентів у свої квартири, щоб було легше оплачувати комуналку. А масового переселення з центру на околиці я не чекаю, на це потрібен час», — розповів соціолог Українського інституту стратегій глобального розвитку і адаптації Ігор Грозний.

З 1 липня майже вдвічі зростуть тарифи на тепло й гарячу воду у Рівному


«До крайніх заходів — масового продажу житла — дійде не скоро. Швидше за все, люди будуть шукати додаткову роботу, обробляти ті ж городи», [/i]— вважає гендиректор Київського міжнародного інституту соціології Володимир Паніотто.

Ріелтори вже зараз відзначають підвищений попит на житло меншої площі.

На Рівненщині пенсіонер "купив" посуд за дві тисячі євро

«Великі квартири як рідше орендують, так і велике житло втрачає в ціні. Дуже багато великих будинків продається значно дешевше за собівартість», — повідомив керуючий партнер компанії KievStandard Олег Перегинець.

Зазначимо, що експерти прогнозують на осінь чергове підвищення тарифів.

Нова шахрайська схема: учасник АТО з Рівненщини втратив кілька десятків тисяч гривень


[i]«З вересня на 30% підвищать тариф на електроенергію для населення і, мінімум, на 20% - на холодну воду. Ціну на газ поки підвищувати не будуть»,
— зазначив енергоексперт Дмитро Марунич.

Джерело http://vesti-ukr.com/





На правах реклами