Ми у Facebook
25.06.2016, 13:30

ОДЕК втратив лідерство у Чемпіонаті області [+Відео]

Оржівський ОДЕК, який до 8 туру впевнено очолював турнірну таблицю в першій обласній лізі, несподівано втратив очки у домашній грі. Команда Олега Шандрука, яка до цього всі матчі виключно вигравала, вдома поступилася «Соколу» із Радивилова і віддала перше місце ФК «Малинську».
Перша ліга. Результати матчів 8 туру.
ФК "Малинськ" - "АГАТ" (Гоща) - 4:0, ОДЕК (Оржів) - "Сокіл" (Радивилів) - 0:2, ФК "Садове" - ФК "Млинів" - 2:1, "Маяк" (Сарни) - "Ізотоп-РАЕС" (Вараш) - 1:0, "Случ" (Березне) - "Волинь-Цемент" (Здолбунів) - 3:1

За всіма прогнозами ОДЕК повинен був брати чергові три очки на рідному стадіоні у грі з командою, яка «міцно» розмістилася у середині турнірки. Проте «Сокіл» спочатку вийшов уперед завдяки прикрому автоголу суперника (помилився Володимир Поліщук), а під завісу кращий бомбардир радивилівців Тарас Новосад збільшив рахунок до 0:2. Цей результат і став остаточним.

Щодо матчу у Малинську, то рахунок не відображає повністю ситуацію на полі. Гощанці почали матч упевнено і, навіть, в першій чверті гри відзначилися кількома гострими атаками. Щоправда, в них бракувало головного – акцентованого удару по воротам на завершальній стадії розіграшу м’яча. Як потрібно використовувати моменти показав на 19 та 24 хвилинах форвард малинської команди Віталій Брикса. Він сповна скористався огріхами оборони ФК «АГАТ», зробивши рахунок 2:0. А на останній хвилині першого тайму той же нападник оформив «хет-трик», втікши з центру поля на побачення з Олексієм Дем’янцем.

Другий тайм особливою гостротою не відзначався. Гощанці пробували забити хоча б м’яч престижу, в кількох епізодах були близькими до цього, а найбільш реальний момент мав капітан гостей Олег Буркалець. Проте цього їм зробити не вдалося, а от господарі, котрі встигли за другу половину матчу поміняти більше половини складу, на 90-й хвилині забили вчетверте – відзначився Віктор Оніщук.

Мінімальні перемога сарненчан у грі проти «Ізотоп-РАЕС» зберегла для «Маяка» третю сходинку в турнірці.



Друга ліга. Результати матчів 8 туру.

"Колос" (Кричильськ) - "Горинь" (Дубровиця) - 1:1, "Агат" (Симонів) -ФК "Вельбівне" – 3:2, "Коливань" (Клевань) - "Калина" (Бугрин) – 1:2, "Стир" (Демидівка) - ФК "Костопіль" – 2:1, "Сокіл" (Садове) - "Імпульс" (Дубно) - 0:3, "Верес-Водник" (Рівне) - ФК "Зоря" – 4:0

У південній групі другий поспіль невдалий матч провів «Сокіл». Команда з Садового після нічиєї у попередньому турі у грі проти аутсайдера з «Зорі» несподівано крупно програла на власному полі дубенському «Імпульсу». Цим відразу ж скористалися найближчі конкуренти, які синхронно перемогли у своїх матчах та обійшли «соколів» на одне очко. Завдяки кращій різниці м’ячів бугринська «Калина» очолила турнірку, а «Верес-Водник» посів другий щабель турнірної таблиці.

У північній групі відбувся лише один пропущений матч. Кричильський «Колос» у грі проти безпосереднього переслідувача з Дубровиці першим відкрив рахунок у першому таймі, але в другому «Горинь» відігралася – 1:1 і в турнірній таблиці «статус кво» зберігся.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

В обласних футбольних змаганнях команди відіграли 7 тур

ОДЕК в Сарнах підтвердив чемпіонські амбіції









На правах реклами