Ми у Facebook
29.06.2016, 07:20

Щоб вижити, рівнянка на дзеркалі писала номер швидкої кров’ю

Так зробила 20-річня продавщиця з Рівного, щоб вижити після нападу.
Півроку до неї залицявся старший чоловік, а в одну ніч пограбував магазин, а її вирішив убити. Тричі стріляв, перерізав горло та викинув на узбіччі за містом. Але жертва знайшла в собі сили: скривавлена дівчина пройшла півкілометра до найближчого будинку.

У цей будинок Мирослава постукала о шостій ранку. Увесь одяг був у крові, господарі ніяк не могли збагнути, що хоче сказати. Тоді вона пішла на відчайдушний крок.

Дівчина підійшла до дзеркала, руки були в крові та написала 103. Усе було в крові. Показує рукою, щоб подзвонили.

Алла Міралієва, жителька с. Бармаки:

- Вона не могла говорити, було пошкоджене горло. Вона забрала руку, а там дірка. Закривала, бо кров юшила. Плаття було скривавлене, мокре, лежала під дощем.

На Рівненщині депутат погрожував священику

Медики нарахували в дівчини три отвори від травматичних куль. Зловмисник також перерізав їй трахею, нині вона не може говорити, але загроза життю минула. Від дівчини не відходить мати, яка не збагне, як сталася трагедія.

- Вона вам не сказала, що з кимось зустрічається?

Катерина Сухляк, мати потерпілої:
- У неї є чоловік, як може сказати, що з кимось зустрічається.

До дівчини, яка працювала продавцем у крамниці, нападник залицявся півроку. Все через бажання вкрасти касу. У ніч пограбування виніс 60 тисяч гривень, а довірливу продавчиню хотів убити, щоб замести сліди.

Рівнянин постраждав через спокусливу голу жінку


Сергій Волков, заступник начальника управління Національної поліції в Рівненській області:

- Злочинець до злочину готувався. Взяв із собою на зустріч зі знайомою дівчиною спеціальний одяг, які використовують злочинці, а саме чорний камуфляж і чорні берці.

Нападника піймали, 34-річний чоловік уже судимий за крадіжки. Напад на продавчиню поліція розцінює як замах на вбивство.



Джерело - телеканал "Україна"





На правах реклами