Ми у Facebook
26.06.2016, 13:00

На вихідних на Рівненщині пройде декілька фестивалів

На цих вихідних на Рівненщині пройде декілька фестивалів.
В неділю, 26 червня в Сарнах пройде фестиваль фарб холі. Молодь будуть розважати діджеї, популярні виконавці та коміки. Крім того, на всіх присутніх чекає розваги з фарбами.

Місце проведення: центральна площа міста Сарни.



В рамках проекту «Поліський трамвай» п’ятий регіональний відкритий Етно-тур-фест «Бурштиновий шлях» відбудеться з 26 по 28 червня. Впродовж трьох днів гостей фестивалю чекає насичена програма.

Місце проведення: станція Антонівка, Володимирецький р-н.

Що треба знати рівнянам про фестиваль "Бурштиновий шлях"


Крім того, після кількарічної перерви на Березнівщині пройде фокльорно-етнографічний фестиваль "Горлиця". Фестиваль триватиме два дні - 25-36 червня. У програмі заходу виступи народних виконавців, ярмарки, конкурси та багато іншого.

Розпочнеться фестиваль о 12.00. До Маринина можна дістатися з Рівного з автостанції «Чайка». 26 червня будуть також діяти спеціальні рейси з Березного та селища Соснове Березнівського району безпосередньо до урочища «Щербовець»

Місце проведення: урочище «Щербовець» Березнівського р-ну.



26 червня на Рівненщині відбудеться щорічний open air фестиваль «ТРАНСІЛЬВАНІЯ 3.0». Фестиваль проходить вже втретє. За словами організаторів, свято пройде у помісті самого графа Дракули. Цілу ніч у сосновому лісі, під кращу електронну музику.

Місце проведення: база відпочинку «СОКІЛ» (с. Суськ).



24-26 червня відбувається зліт байкерів під гаслом «Шляхами нескореними» відбудеться с.Батьківці, Острозького району. Усіх бажаючих відчути дух цієї культури, а також відпочити на лоні природи та взяти участь у різноманітних культурно-мистецьких, заходах, квестах запрошують на Острожчину.

Місце проведення: с.Батьківці, Острозький район.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ