Ми у Facebook
27.06.2016, 15:55

В Україні видано книгу, яка допоможе вступити на журналістику

В Україні вийшла унікальна книга - навчальний посібник Віталія Голубєва "Універсальна журналістика". Тут вміщено корисні поради тим, хто вступає на спеціальність "Журналістика", і тим, хто робить перші кроки в медіа. Автор - "Журналіст року" в Україні, викладач журналістики з багаторічним стажем.
У рівненському видавництві "Друк Волині" видано навчальний посібник Віталія Голубєва "Універсальна журналістика" - книгу для тих, хто робить перші кроки в журналістиці й допомагає робити їх іншим.

Автор книги - "Журналіст року" в Україні серед обласних і регіональних видань, переможець творчого конкурсу Національної спілки журналістів України 2016 року.

На 152 сторінках "Універсальної журналістики" містяться детальні покрокові інструкції з техніки інтерв'ю, списки джерел інформації в офлайні та онлайні, поради з самопрезентації журналіста в соціальних мережах та тайм-менеджменту в журналістиці, "лайфхаки" на щодень для журналіста мультимедійної редакції з професійної та особистої ефективності. Ці поради - результат узагальнення майже 20-річного досвіду роботи автора в журналістиці й 10-річних напрацювань у "Школі універсального журналіста", яку проводить Віталій Голубєв у різних містах для молоді, яку цікавить журналістика.

ЗАМОВИТИ СВІЙ ПРИМІРНИК КНИГИ ВІТАЛІЯ ГОЛУБЄВА "УНІВЕРСАЛЬНА ЖУРНАЛІСТИКА"

А старшокласникам і студентам, які лише починають шлях у журналістиці, книга Віталія Голубєва "Універсальна журналістика" стане у пригоді й тим, що вона розкриває базові поняття з основ журналістики й містить поради з організації навчання на факультеті журналістики та побудови журналістської кар'єри. Адже в основу відповідних розділів покладено навчальний комплекс з дисципліни "Вступ до спеціальності", який Віталій Голубєв розробив за час викладання на кафедрі журналістики Національного університету "Острозька академія".

Знайомтесь зі змістом книги Віталія Голубєва "Універсальна журналістика" і переконайтесь, наскільки корисною вона може бути для вас!







Книга Віталія Голубєва "Універсальна журналістика" буде надзвичайно корисною всім абітурієнтам, які нині готуються до вступу на спеціальність "Журналістика". Адже у ній детально і доступно подані основи роботи журналіста, і, що найголовніше, - покрокові схеми написання статті. Саме тому книга Віталія Голубєва буде незамінною для всіх абітурієнтів спеціальності "Журналістика", які нині готуються до творчого конкурсу.

ЗАМОВИТИ СВІЙ ПРИМІРНИК КНИГИ ВІТАЛІЯ ГОЛУБЄВА "УНІВЕРСАЛЬНА ЖУРНАЛІСТИКА"

Замовити книгу Віталія Голубєва "Універсальна журналістика" можна безпосередньо у автора. Звертайтесь за електронною адресою vg2001@ukr.net або телефонуйте (050) 339 39 85, (098) 500 47 60. Сторінка автора "В Контакте" - vk.com/golubev2305, у Facebook - facebook.com/golubev2305

ЗАМОВИТИ СВІЙ ПРИМІРНИК КНИГИ ВІТАЛІЯ ГОЛУБЄВА "УНІВЕРСАЛЬНА ЖУРНАЛІСТИКА"

Читати фрагмент книги Віталія Голубєва "Універсальна журналістика"

(window.Image ? (new Image()) : document.createElement('img')).src = location.protocol + '//vk.com/rtrg?r=wfHCmYjin8bN4KED7oFbCb*MVIHfDYcbiEV3t9UVCqCEHfM/6vx3i37IhsolpCoEatBdan0*sucNh/p43rinvbxOicNcNY/htlFiCgpfQaLwGk6Fzdh*2elBpW*zfkiIaTh0dIeyZQsqnf4P5o5qt6DOYyACeCdTUlD62RqaBkA-';





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ