Ми у Facebook
12.07.2016, 20:00

«Мегаподія» у Рівному: The Hardkiss, Mozgi та гурт-сюрприз

18 вересня у Рівному на стадіоні «Мототрек» відбудеться «Мегаподія» - спільний концерт трьох гуртів. Виступатимуть фіналісти національного відбору «Євробачення-2016» – «The Hardkiss», танцювально-музичний проект «Моzgi» та гурт, назву якого оголосять у липні-серпні.
Вибір виконавців не випадковий. Організатори «Мегаподії» проводили опитування у популярних групах у соціальних мережах та на концертах. Обіцяють неперевершене дійство, потужний звук та море позитивних емоцій.

Щороку намагаємось збільшувати масштаби та феєричність свята, - розповідає організатор концерту, керівник івент-агенції «Мегаподія» Роман Яворський. Усі добре пам’ятають виступи студії «Квартал 95», «DZIDZIO», гурту «Антитіла», Скрябіна, VovaZiLvova. Цьогоріч запросили - «The Hardkiss» та «Моzgi», буде і третій, не менш відомий колектив.

Проголосувати за третього виконавця усі бажаючі ще мають змогу до кінця червня, зробити це можна у брендованій палатці «Мегаподії» на майдані Незалежності.

Квитки на концерт уже у продажу - у мережах магазинів «КТС», «Мuzzon» та кав’ярень «Базікало», у палатці на майдані Незалежності, а також онлайн http://kasa.in.ua/mehapodiya-2016-rivne.







На правах реклами