Ми у Facebook
01.07.2016, 16:30

Без Рівного: названо кращі міста для бізнесу в Україні (+ІНФОГРАФІКА)

Фото з biznesua.com.ua

У трійку найпринадніших для інвесторів міст держави у першому кварталі цього року ввійшли Київ, Львів та Івано-Франківськ. Рівне, на жаль, у число принадних не потрапило.

Таку інформацію наводить рейтингове агентство «Євро-Рейтинг».

Хто став найбагатшою людиною України цього року

Рівне у цьому рейтингу займає 18-те місце з 22. Його рейтинг інвестиційної ефективності серед обласних центрів названо нижчим за середній рівень.



Експерти очікують збереження присутності в другому кварталі в числі кращих таких міст, як Київ, Хмельницький, Івано-Франківськ, Львів, Одеса та Миколаїв. При цьому не виключено, що Київ може поступитися першою позицією, якщо не поліпшить показники інвестиційної активності.

Які рівненські виші увійшли до цьогорічного рейтингу популярності абітурієнтів


«Що стосується інших обласних центрів, то вони можуть як покращити, так і погіршити свої результати. Основна причина - відсутність тенденції зростання в інвестиційній сфері і віддачі від інвестицій у вигляді поліпшення соціально-економічних показників. Зміни тим більш ймовірні, оскільки перший квартал, як правило, один з найбільш важкопрогнозованих в інвестиційному плані: дії інвесторів часто можуть не повторювати їх поведінку річної давності. Тому слід очікувати зміни», - йдеться в дослідженні.

Джерело http://www.facenews.ua/





На правах реклами