Ми у Facebook
29.06.2016, 15:00

На Рівненщині відродили "Бурштиновий шлях" (+ ФОТО)

П`ятий відкритий регіональний етно-туристичний фестиваль "Бурштиновий шлях" пройшов на Рівненщині після дворічної перерви.
На станціях Антонівка та Воронки з 26 по 28 червня відбувалися масштабні гуляння. Відвідувачі фестивалю мали змогу побачити та придбати вироби народних умільців Рівненщини, скуштувати автентичних поліських страв та насолодитися виступами народних колективів з України та Білорусі.






БІЛЬШЕ ФОТО




Перший фестивальний день розпочався туристичним велопробігом "Кузнецовськ-Володимирець-Антонівка" та акціями на підтримку воїнів АТО.

Територія фестивалю в Антонівці нагадувала велике містечко, у якому кожен відвідувач міг знайти щось для себе - діти розважалися на ігровому майданчику, молодь їла різноманітні місцеві смаколики та фотографувалася на еко-хуторах, що представляли 14 різноманітних районів краю.




БІЛЬШЕ ФОТО




На великому ярмарку в Антонівці можна було не тільки придбати вироби місцевих майстрів, а й повчитися у них. На фестивалі можна було дізнатися, як ліпити вареники з чорницями, розпитати секрети виробництва запашного сиру, дізнатися, як роблять справжні постоли та спробувати виткати полотно на справжньому ткацькому верстаті.






БІЛЬШЕ ФОТО






Під час фестивалю можна було не тільки проїхатися знаменитою "Кукушкою" (вузькоколійкою), а й випробувати автентичне "Поліське таксі" - чоловіки возили на підводах усіх бажаючих до порому та найдовшого дерев'яного залізничного мосту в Україні та розповідали цікаві історії про край.






БІЛЬШЕ ФОТО









БІЛЬШЕ ФОТО







На правах реклами