Ми у Facebook
29.06.2016, 17:40

Після бунту: торговці з землі у Рівному продовжують свій бізнес в іншому місці

З вулиці Сагайдачної вони перемістилися на вулицю Гетьмана Полуботка біля центрального продуктового ринку.
Нагадаємо, що минулого тижня торговці з землі, які займали тротуар і зупинку на вулиці Сагайдачного у Рівному, влаштували бунт, перекривши вулицю для руху транспорту. Вони вимагали дозволити їм торгувати з землі. Але поліція міста наполягла на дотриманні законодавства, тож торговці звільнили вулицю Сагайдачного. Цим тішилися і перехожі, і водії.

Мер Рівного про бунт торговців: “Те, що немає де торгувати на ринку — нахабна брехня!”

Втім, сьогодні з'явилися невдоволені "гоніннями торговців". Зокрема, своє обурення цим висловила у соцмережі Фейсбук директор з розвитку підприємства "Агропереробка" Марія Рудомська:

Ну що, шановні активісти?! Задоволені тим, що "навели порядок" і розігнали стихійну торгівлю по вул. Сагайдачного? Але перед тим як щось робити, треба подумати про наслідки! І перед тим як гнати людей, треба подумати куди їм йти!
Ось реальна ситуація сьогодні біля кіоску Агропереробки по вул. Полуботка. І це ще навіть не вихідний день, коли там взагалі пройти можна тільки боком. Що тепер - закривати кіоск чи самим ставати ганяти бабульок? Торгівля у кіоску стоїть усі дні. То порадьте тепер нам - бізнесменам, мудрі борці за правду, як вийти з положення?




Повідомлення п. Рудомської викликало бурхливе обгворення інших користувачів мережі. Втім, жоден з них не підтримав думки про те, що торговців з землі потрібно повернути на попереднє місце. Навпаки - серед порад були такі:

Dmytro Stryharchuk У Агропереробки є важелі впливу. Є власник ринку з яким у вас договір оренди. Власник ринку відповідає за те що на ньому коїться. Зверніться до нього з попередження, якщо не вирішить проблему, то ви розірвете з ним договір.
Я за вашою продукцією приїду і в інше місце, де немає штовханини і не треба через чиїсь помідори стрибати... Думаю і інші постійні клієнти так само зроблять.




Павло Алексевич Я не знаю які там юридичні тонкощі але повторити гамбіт не вийде? Якщо також зателефонувати 102 і розповісти про це мракобєсіє? =/
Хоча щодо системності - люто підтримую, ці ж хаосити підуть до наступного вільного місця


Irina Semjonova
рынок явно требует расширения и уже давно...Давно все прилегающие улочки занимают вот такие стихийные торговцы, потому что им просто нет места в торговых рядах. Может было бы выходом убрать с продуктового рынка вещевой??? Тогда всем бы хватало места??? Только вот те же бабульки не пойдут на платное место...на газетке останутся с ящичком...






На правах реклами